Fiul lui Carmen Brumă, probleme de sănătate în vacanța din Dubai! În ce stare se află tânărul

Publicat: 01 mart. 2021, 11:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Carmen Brumă și-a îngrijorat fanii după ce a povestit faptul că fiul ei și al lui Mircea Badea, Vlad, a avut probleme de sănătate în vacanța pe care au petrecut-o în Dubai. Din fericire pentru aceștia totul s-a terminat cu bine, iar vacanța a fost una reușită.

Carmen Brumă și familia sa au plecat într-o vacanță binemeritată, după toată această perioadă de izolare.

Invitată la o emisiune de televiziune de la Antena Stars, Carmen Brumă a vorbit despre cum a petrecut în Dubai, dar și ce de ce lucruri neplăcute a avut parte.

Fiul lui Carmen Brumă, probleme de sănătate în vacanța din Dubai!

„A fost o vacanță despre care să zicem că a fost reușită chiar și cu experiențele negative, dar important este că totul s-a terminat cu bine. Nu aș vrea să intru foarte mult în detalii. Am avut o mică problemă de sănătate cu Vlăduț, nu COVID… Am avut o problemă de sănătate la care nu ne-am fi gândit, dar s-a rezolvat”, a povestit Carmen Brumă, notează spynews.ro.

Totodată, soția lui Mircea Badea a expliat că fiul lor a fost înțepat de o insectă, iar din această cauză a avut unele probleme de sănătate.

„L-a mușcat o insectă în deșert și a făcut o reacție foarte ciudată și destul de agresivă, suficient încât să ne sperie. Am stat 7 zile în Dubai, la final s-a întâmplat. Din fericire, am venit acasă. S-a rezolvat imediat. La o perioadă de timp după înțepătură a fost acea reacție. Ne-am dat seama imediat că a fost înțepat, pentru că era locul extrem de inflamat”, a detaliat Carmen Brumă.

Mai mult decât atât, Carmen Brumă a recunoscut faptul că este genul de mamă care se îngrijorează extrem de repede: „Eu sunt exact exemplu de „așa nu” de mamă. Să zicem că până acum am fost extrem de panicată și cu sufletul la gură, dar am început să lucrez cu mine. Prima dată când era Vlăduț foarte mic și a făcut febră, mai aveam puțin și mă internam și eu. Acum mi-a mai trecut. Dar sunt în categoria mamelor panicate”.

 

 

Sursă foto: Instagram

 

 

Publicat: 01 mart. 2021, 11:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×