De ce boală suferă Andreea Mantea. Prezentatoarea TV a vorbit despre problemele cu care se confruntă

Publicat: 23 May. 2021, 12:09 Vedete

Andreea Mantea se confruntă cu probleme de sănătate destul de serioase. Pentru că nu a vorbit niciodată despre boala sa, de-a lungul timpului fanii brunetei au făcut tot felul de speculaţii cu privire la viaţa sa, însă recent, prezentatoarea TV a hotărât să pună capăt zvonurilor şi a explicat ce se întâmplă cu ea.

În ultima perioadă, Andreea Mantea a fost întrebată în repetate rânduri dacă este însărcinată, asta pentru că fanii ei au observat o burtică suspectă.

Pentru că s-a săturat de aceste întrebări, frumoasa brunetă a decis să explice de ce burta ei pare uneori mai mare. Se pare că, Mantea a suferă de o boală care o face să arate ca și cum ar fi gravidă.

‘Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…’, a spus Andreea Mantea rețelele de socializare.

Pe lângă aceste declaraţii, prezentatoarea a explicat faptul că are bilă leneșă, iar din acest motiv se poate balona oricând, mai ales dacă nu urmează un regim alimentar strict.

Din ce a câștigat Andreea Mantea primii bani

Andreea Mantea provine dintr-o familie modestă care nu a putut să îi ofere foarte multe. Din acest motiv, bruneta și-a luat viața în propriile mâini și a decis să își câștige singură banii. Astfel, la numai 15 ani, vedeta de la Kanal D a lucrat pe un post de picoliță într-un restaurant.

Bruneta își aduce aminte cu plăcere de acele vremuri și nu i-a fost niciodată rușine cu ce a făcut.

„Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: Da. Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o.

Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi” a spus vedeta într-un interviu pentru Formula As.

 

Sursă foto: Instagram 

Publicat: 23 May. 2021, 12:09 Vedete
Pe aceeași temă