Andreea Mantea, dezvăluiri despre al doilea copil. Vedeta își dorește o familie numeroasă: „E singurul meu vis”

Publicat: 22 Sep. 2020, 09:27 Vedete

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezențe din lumea showbiz-ului. Frumoasa brunetă a revenit în România după o lungă perioadă în care a stat departe de cei dragi, iar acum își petrece timpul liber alături de fiul său. Invitată într-o emisiune TV, vedeta a povestit că și-ar dori o familie numeroasă și chiar a vorbit despre venirea pe lume a unui nou membru.

Andreea Mantea are în prezent o carieră de succes pe care și-a construit-o cu multe sacrificii și o minunăție de băiețel căruia îi dedică tot timpul. La cei 34 de ani ai săi, vedeta povestește faptul că și-ar mai fi dorit un copil pentru că întotdeauna a visat să aibă o familie numeroasă.

Andreea Mantea își mai dorește încă un copil

După mulți ani în care nu s-a mai afișat la brațul niciunui bărbat, Andreea Mantea a recunoscut că are o relație de iubire, fără însă să dea prea multe detalii despre misteriosul bărbat.

Totodată, bruneta recunoaște că visa să mai aibă încă un copil, însă odată cu trecerea timpului această dorință nu a mai putut să fie îndeplinită.

„La un moment dat, să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis! Însă, odată cu trecerea anilor, a intervenit mâna sorţii, fiecare om are viaţa scrisă diferit. Am ajuns la concluzia că este pur şi simplu cum vrea Dumnezeu”, a declarat Andreea Mantea pentru click.ro

Andreea Mantea, relații controversate

Andreea a devenit cunoscută datorită relației cu Andrei Țârdea, însurat la acel moment cu Alexandra Țârdea. Dintre toate relațiile sale, aceasta a fost, de departe, cea mai controversată, deoarece lui Andrei i s-au aprins călcâiele după brunetă când soția sa era însărcinată în nouă luni. Cei doi s-au despărțit după un an de iubire pătimașă. Bruneta s-a iubit și cu fostul partener al Annei Lesko o scurtă perioadă de timp. Idila lor s-a consumat în doar trei săptămâni. A urmat o altă poveste cu Bogdan Ivanof, cu care s-a iubit două luni, apoi Iulian Moga. În inima Andreei a fost și Rami Adamescu, un tânăr afacerist, fiul lui Dan Grigore Adamescu.

Una dintre cele mai mediatizate a fost relația cu Ștefan Stan, primul câștigător al concursului ”Vocea României”. Relația lor s-a sfârșit la fel de brusc precum a început. S-au despărțit, apoi s-au împăcat, pentru ca, în cele din urmă, să se producă o ruptură definitivă. După luni bune de la despărțirea de artist, Andreea s-a implicat într-o relație cu fiul senatorului Bădălău care, spunea ea, era o relație serioasă. Câteva luni, prezentatoarea TV și Gabi Bădălău au format un cuplu. A urmat, însă, și despărțirea de acesta, în 2013. Iar ultima despre care se cunoaște informații este cea cu Cristi Mitrea, tatăl copilului ei.

Publicat: 22 Sep. 2020, 09:27 Vedete
Pe aceeași temă