De ce Andra are o religie diferită față de familia ei! Puțini știu secretul ținut de artistă

Publicat: 14 iun. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Andra Măruță a fost mereu discretă cu viața personală, de aceea puțini știu ce religie are cu adevărat. Este botezată diferit față de frații ei, dar părinții vedetei au o explicație plauzibilă.

Andra Măruță e o persoană spirituală și are o legătură specială cu credința încă de când era mică. Mereu își găsește liniștea și știe că totul în viața ei poate merge bine atunci când rostește o rugăciune.

De ce Andra are o religie diferită față de familia ei! Puțini știu secretul ținut de artistă

„Să spun o rugăciune în gând nu vine dintr-o teamă, ci este o activitate care îmi reconectează mintea cu corpul, ceea ce mă ajută, mai ales dacă am emoţii. Mă ajută amintirea senzaţiei de relaxare pe care o aveam atunci când spuneam rugăciunea aceasta în copilărie, înainte de culcare, lângă mama mea. Sunt momente în care emoţiile mă împietresc, nu îmi mai găsesc cuvintele, pot doar să îmi şterg lacrimile. Îmi vin în minte mai multe astfel de momente, majoritatea legate de copiii mei. Când am aflat că sunt însărcinată cu fiecare dintre ei sau când i-am ţinut prima dată în braţe pe David şi pe Eva”, a declarat artista pentru Ok Magazine.

Ce religie are, de fapt, Andra. E diferită de cea a fraților ei!

Andra Măruță a fost botezată în religia ortodoxă, dar ceilalți frați mai mari ai săi sunt catolici. Artista a explicat cum s-a ajuns în această situație.

Părinții vedetei erau catolici atunci când au venit pe lume primii doi copii ai familiei. Apoi, după nuntă, părinții s-au convertit la ortodoxism.

Publicat: 14 iun. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×