De ce a plecat Cătălin Măruță de la televiziunea care l-a făcut celebru! Explicația vine chiar de la el: „M-am simțit aici ca acasă, dar…”

Publicat: 17 aug. 2023, 14:56 Autor: Camelia Vedete

De ce a plecat Cătălin Măruță de la televiziunea care l-a făcut celebru! Explicația vine chiar de la el, după ce a fost invitatul Iulianei Tudor la TVR.

Cătălin Măruță a fost invitat în emisiunea ”Generațiile TVR”, moderată de Iuliana Tudor, unde a vorbit despre perioada în care pășea timid în acest domeniul televiziunii. Prezentatorul TV a vorbit deschis de ce a ales să plece de la TVR și să se mute la PRO TV.

”M-am simțit aici ca acasă, sunt oameni pe care îi simt ca pe familia mea. Mă uitam însă și la celelalte televiziuni. Iar atunci când mă uitam la Pro TV vedeam altceva. Îmi plăcea îndrăzneala, curajul, nebunia, care nu se regăseau la TVR.

Am avut emoții, nu știam dacă voi reuși să fac ceva la Pro TV. Dar mă gândeam că dacă nu va merge, mă voi întoarce la avocatură. Și iată că acum și la Pro TV am zece ani. Am două familii acum, familia TVR și familia ProTV”, a declarat Cătălin Măruță în cadrul emisiunii Generațiile TVR, moderată de Iuliana Tudor.

Emisiunea lui Cătălin Măruță dispare de pe Pro TV!?

După 15 ani de colaborare cu postul Pro TV, Cătălin Măruță este pe punctul de a fi ”retrogradat” din cauza audiențelor mult mai slabe decât emisiunile rivale! 

Sursele CANCAN.RO susțin că există două puncte de vedere cu privire la această decizie-șoc! Cea oficială ar fi aceea că șefii trustului doresc să facă un rebranding postului Acasă TV, iar emisiunea lui Măruță ar putea ridica mult ștacheta…

Varianta neoficială ar fi cu totul alta. Și-anume că, dimpotrivă, audiențele slabe pe care acesta le face, în comparație cu emisiunile rivale, i-ar fi determinat să-l mute pe Acasă TV pentru a face loc unui alt proiect de succes.

Mai marii postului din Pache Protopopescu sunt în căutarea emisiunii potrivite, dar și a vedetelor care să cucerească inimile telespectatorilor. Și, astfel, să domine concurența pe respectivul fus orar. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Publicat: 17 aug. 2023, 14:56 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×