Emisiunea lui Cătălin Măruță dispare de pe Pro TV!? Va fi ”retrogradată” din cauza audiențelor slabe

Publicat: 19 mai 2022, 10:53 Autor: Maria Apostol Vedete

După 15 ani de colaborare cu postul Pro TV, Cătălin Măruță este pe punctul de a fi ”retrogradat” din cauza audiențelor mult mai slabe decât emisiunile rivale! 

Sursele CANCAN.RO susțin că există două puncte de vedere cu privire la această decizie-șoc! Cea oficială ar fi aceea că șefii trustului doresc să facă un rebranding postului Acasă TV, iar emisiunea lui Măruță ar putea ridica mult ștacheta…

Varianta neoficială ar fi cu totul alta. Și-anume că, dimpotrivă, audiențele slabe pe care acesta le face, în comparație cu emisiunile rivale, i-ar fi determinat să-l mute pe Acasă TV pentru a face loc unui alt proiect de succes.

Mai marii postului din Pache Protopopescu sunt în căutarea emisiunii potrivite, dar și a vedetelor care să cucerească inimile telespectatorilor. Și, astfel, să domine concurența pe respectivul fus orar. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Întrebare incomodă pentru Măruță: ”Ai înșelat-o pe Andra?”

Prezentatorul TV de la Pro TV a primit o întrebare absolut neașteptată din partea unui invitat, Jador mai exact, atunci când a luat parte la rubrica ”Spui tot sau îți va lua gura foc?”, rubrica emisiunii.

Cătălin Măruță i-a adresat întrebări invitatului său, Jador, însă artistul, simțindu-se iritat că trebuie să mănânce bulete de cașcaval cu sos picant, l-a luat la „rost” pe omul de televiziune!

Jador: Da ia mănâncă tu buleta asta. Vrei să îți pun eu niște întrebări aici? Ai înșelat-o vreodată pe Andra? Ia să vedem. Normal că zici că nu!
Cătălin Măruță: Normal că nu, nu am de ce să mănânc iute.
Jador: Taci că le plac femeilor bărbații așa serioși, știu eu”, a fost dialogul dintre cei doi.

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 14 ani și susțin că nu fac eforturi deosebite pentru bunul mers al mariajului. ”Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie. Nu încerc să menţin sentimentul de proaspăt îndrăgostiţi. Ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie”, a declarat Andra.

Publicat: 19 mai 2022, 10:53 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă