De ce a ajuns Cătălin Scărlătescu pe patul de spital. Sorin Bontea, adevăratul vinovat? + Florin Dumitrescu a spus ce s-a întâmplat, de fapt

Publicat: 19 ian. 2024, 13:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Scărlătescu a publicat în urmă cu o zi o fotografie de pe patul de spital. Fostul jurat de la Chefi la cuţite nu a oferit prea multe detalii despre starea lui de sănătate, însă Florin Dumitrescu a dezvăluit recent ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu acesta. Sorin Bontea, vinovat pentru întreaga situaţie?

Chef Cătălin Scărlătescu a reuşit să îşi sperie fanii cu cea mai recentă fotografie postată pe rețelele de socializare. Bucătarul se afla pe patul de spital cu un ochi pansat și cu o perfuzie în mănă. De asemenea, partenerul Doinei Teodoru a scris şi un mesaj în dreptul imaginii care a ridicat şi mai multe semne de întrebare: „Am avut oaspeți…Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu. Să vedeți cum arată ei!” (VEZI MAI MULTE DETAII AICI)

Florin Dumitrescu a spus ce s-a întâmplat, de fapt

La scurt timp, Florin Dumitrescu a reacționat. A distribuit pe pagina sa de Instagram postarea fostului coleg, Scărlătescu şi a spus: „Ne-am contrazis că bucătăria nu e artă. A înnebunit Chef Sorin Bontea și după aia puteți vedea”.

Mesajul transmis de Florin Dumitrescu

Nici Sorin Bontea nu a scăpat prea uşor. La câteva ore după ce Cătălin Scărlătescu a anunţat că se află în spital, bucătarul a urcat pe reţelele de socializare o imagine cu el din Deltă.

Florin Dumitrescu s-a grăbit să îl „atace” şi i-a transmis un mesaj: „@chef.sorinbontea.official dupa ce i-ai spart capul lui @chef_catalin_scarlatescu ai fugit in delta? 😂”

Câţi bani câştigau cei trei chefi la Antena 1

Potrivit money.ro, dintre foştii juraţi de la Chefi la cuţite, emisiunea-fenomen de la Antena 1, Florin Dumitrescu ar fi cel care ar încasa cei mai mulți bani, căci acesta are și un contract de imagine cu un retailer popular de pe piața românească. Astfel că acesta ar ajunge să încaseze aproximativ 10.000 de euro lunar.

De asemenea, în lunile de filmare, chef Sorin Bontea încasa peste 3000 de euro lunar, iar chef Cătălin Scărlătescu primea în fiecare lună aproximativ 2500 de euro, potrivit site-ului citat anterior.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 19 ian. 2024, 13:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă