Darren Cahill a vorbit despre Simona Halep si momentele petrecute alaturi de ea

Publicat: 11 Nov. 2018, 11:42 News 3

Australianul a lăudat-o pentru că-şi ajută colegii în circuit şi pentru cum a depăşit presiunile de a câştiga primul turneu Grand Slam.

Ce face Simona Halep cu banii castigati

Darren Cahill a vorbit despre Simona Halep si momentele petrecute alaturi de eaAntrenorul a dezvăluit că Simona Halep nu acceptă recompense financiare pentru prezenţele în FedCup.

„Ea nu ia bani de la Federaţia Română pentru a juca la FedCup, le dă bani colegilor din România pentru cheltuielile din circuit, care sunt substanţiale. Sponsorizează şi o echipă de hochei pentru fete.

Şi pot da exemple ca acestea nenumărate. Sunt lucrurile pe care le face pentru oamenii din ţara ei, ajutorul pe care-l dă celor care nu au cu ce începe în viaţă, ştie că este privilegiată, a muncit mult pentru toate realizarile şi le merită din plin”, a completat Darren Cahill.

De ce Darren Cahill nu mai lucreaza cu Simona Halep

Darren Cahill a vorbit despre Simona Halep si momentele petrecute alaturi de eaSimona Halep şi Darren Cahill nu vor mai colabora începând cu 2019. Australianul a invocat motive familiale, care au dus, în cele din urmă, la încetarea parteneriatului care i-a adus româncei un titlu de Grand Slam, la Roland Garros. Simona Halep a traversat cea mai bună perioadă a carierei sale alături de antrenorul australian, informeaza mediafax.ro.

« Pagina anterioară

Publicat: 11 Nov. 2018, 11:42 News 3
Pe aceeași temă