Daria a trecut peste despărțirea de Alex Bodi? A primit un buchet cu trandafiri! ”Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine”

Publicat: 28 Apr. 2021, 14:26 Vedete

Daria Radionova și Alex Bodi au avut o relație cu suișuri și coborâșuri. Tânăra, care se dedică afacerilor sale, nu a uitat de viața personală și susținea, la un moment dat, că îi place relația pe care o are cu fostul Biancăi Drăgușanu. Însă, în cuplul lor s-au adunat tensiuni și s-au despărțit. Recent, Daria a primit un buchet cu trandafiri. Oare să aibă un alt admirator?

Rusoaica Daria și Alex Bodi nu mai sunt împreună, după ce în cuplul lor s-au adunat mai multe tensiuni. La câteva zile după ce fostul Biancăi Drăgușanu și Daria s-au despărțit, șatena primește daruri, mai cu seamă un buchet mare de trandafiri, lucru ce ne-ar putea duce cu gândul că fie are un admirator secret, fie îi place să fie răsfățată cu daruri simple, dar cu gust! Pe de altă parte, există posibilitatea ca Alex Bodi să-i fi trimis buchetul cu flori în semn de împăcare.

Cu câteva zile în urmă, Daria și Alex Bodi s-au ”războit„ în declarații, după ce s-au despărțit. Rusoaica a mărturisit la Antena Stars faptul că nu a agresat-o fizic, dar, totuși, a fost un bărbat agresiv.

”Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el. Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit”, spunea Daria Radionova la tv.

”Încetează să pretinzi că tu ești fata bună, iar eu băiatul rău. Dacă ea spune că nu mai vrea să fie asociată cu mine, de ce mai spune de mine? De ce era geloasă pe fiica mea și când dormeam cu ea în pat. Ea suferă de atenție, îi este frică că îi pătează cineva imaginea pe care o are”, a spus Alex Bodi atunci.

Sursă foto: arhivă

Publicat: 28 Apr. 2021, 14:26 Vedete
Pe aceeași temă