Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, complot împotriva lui Alex Bodi? Ce spune Iulia Sălăgean despre strategia celor două

Publicat: 23 Apr. 2021, 10:22 Vedete

Fosta soție a lui Alex Bodi a făcut dezvăluiri șocante! Iulia Sălăgean le-a atacat pe Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, despre care blondina crede că s-au aliat împotriva afaceristului pentru a-i face rău. 

Un nou scandal va izbucni în showbiz după declarațiile recente ale Iuliei Sălăgean. Fostele partenere ale lui Alex Bodi au intrat în vizorul blondinei și sunt acuzate de faptul că s-au înțeles pentru a-i strica imaginea milionarului din Mediaș.

Iulia susține că vorbele pe care rusoaica le-a spus în presă despre Alex Bodi nu par să fie ale ei, ci mai degrabă seamănă cu declarațiile pe care Bianca Drăgușanu le-a făcut de-a lungul timpului.

„Mi s-a părut foarte ciudat că Daria l-a acuzat cumva pe Alex că a spus că „faci conturi false și pui oameni să-mi scrie”. Mi s-a părut foarte ciudat, pentru că Daria nu are o experiență foarte lungă cu Alex, adică astea nu sunt de la Alex.

Alex nu face așa ceva. Știu eu, că-l cunosc. Poate cineva îi șoptește în ureche Dariei, să nu cumva să fie o alianță între Daria și Bianca, așa simt eu, e părerea mea”, a spus Iulia Sălăgean pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, complot împotriva lui Alex Bodi?

Mai mult decât atât, Iulia Sălăgean a dezvăluit și motivul pentru care crede că cele două foste s-au aliat și vor să-i dea o lecție lui Bodi.

„Cred că a fost influențată (n.r. – Daria). Ea nici nu a apucat să vadă dacă se întâmplă ceva. Cred că cineva i-a spus deja „vezi că dacă-ți dă mesajul ăla sau dacă te blochează, înseamnă asta”. Mă gândesc că cineva i-a spus… Mă gândesc că vorbesc ele două, așa mi se pare mie.

Cred că Bianca o învață cum să reacționeze. Până acum Daria nu prea voia să posteze, acum dintr-odată se ceartă cu Alex „dă-mi niște dovezi”, care ea niciodată nu reacționa astfel.

Cred că e împinsă să facă rău sau e influențată să-i dea o lecție: „fă așa, că așa-l doare cel mai tare”. Nu știu ce ar avea Bianca de câștigat din asta. Să spună „haha, am avut eu dreptate, karma”, a mai transmis Iulia Sălăgean.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 23 Apr. 2021, 10:22 Vedete
Pe aceeași temă