Daniela Iliescu, adevărul despre relația pe care o are cu familia lui Culiță Sterp. Cum se înţelege cu soacra

Publicat: 28 mai 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a făcut lumină după scandalul care a izbucnit în mediul online. Blondina a dezvăluit pe reţelele de socializare cum se înţelege, de fapt, cu familia artistului. În ultimele zile au apărut zvonuri potrivit cărora ea și rudele partenerului ei nu se suportă. 

Într-un videoclip publicat recent pe reţelele de socializare, Daniela Iliescu a vrut să pună capăt tuturor speculaţiilor legate de relaţia pe care o are cu familia Sterp.

Ce spune Daniela Iliescu despre relaţia cu soacra sa

Tânăra a mărturisit că până acum toată lumea şi-a dat cu părerea despre acest subiect, iar acum a venit rândul său să spună cum stau, de fapt, lucrurile. Daniela Iliescu a recunoscut că nu are o relațe foarte apropiată cu familia iubitului ei, Culiță Sterp, însă spune că îi apreciază și că îi iubește.

„O să discut puțin despre relația mea cu familia lui Culiță. O să încep prin a vă spune că nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa. (…)Noi avem program diferit, suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți altfel, avem mentalități diferite și poate din asta, pur și simplu, în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire. Asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm și cică nu ne suportăm, nu este vorba despre asta absolut deloc, doar că da, nu suntem super apropiați și mi se pare că este absolut în regulă, nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui.”, a spus Daniela Iliescu.

În continuare, Daniela Iliescu a dezvăluit că pentru ea cel mai important este să se înţeleagă bine cu partenerul său, să existe între ei armonie, pentru că doar aşa o relaţia poate să funcţioneze.

„Nu, cel mai important este ca partenerul să te iubească să vă înțelegeți bine și de acolo se schimbă toate lucrurile. Eu nu mă afișez cu părinții mei și cu fratele meu, darămite cu alți oameni. Așa sunt eu, mă afișez așa cum cum știu eu și cum pot eu.”, mai spune Daniela Iliescu.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 28 mai 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×