Dana Rogoz nu a trecut peste moartea tatălui. Ce spune vedeta despre momentele grele: „Acum sunt foarte multe regrete”

Publicat: 15 Oct. 2020, 15:47 Vedete

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate prezențe din mediul online. Actrița are o relație foarte apropiată cu prietenii săi virtuali cu care discută ori de câte ori are ocazia pe rețelele de socializare. Recent, în cadrul unui interviu, actrița a vorbit despre un moment greu din viața sa, mai exact perioada în care și-a pierdut tatăl. Recunoaște că nu a putut să treacă nici acum peste acele momente, deși părintele său s-a stins în urmă cu câțiva ani.

Chiar dacă are tot ce și-ar putea dori în acest moment, viața Danei Rogoz nu este tocmai roz. Actrița recunoaște faptul că nu s-a vindecat complet după moartea tatălui său, mai ales că la vreme respectivă nu a putut să se gândească prea mult la acest lucru, pentru că născuse și trebuia să fie puternică pentru cel mic.

„Acum situația este sub control, dar până acum evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam. Acum să zic că accept, dar este greu. Moartea lui a venit așa într-o săptămână, iar doliul a fost mai lung pentru că trebuia să mă mobilizez pentru Vlad, care era foarte mic. Am tot amânat perioada de doliu, când eu aveam nevoie, de fapt, să spun că asta simt, că e dureros”, a declarat Dana Rogoz, în cadrul unei emisiuni TV.

„Acum sunt foarte multe regrete”

Mai mult decât atât, celebra vedetă recunoaște că suferința s-a accentuat și din cauza faptului că tatăl său a fost o bună perioadă din viața sa, absent. Până la 18 ani, atunci când s-au regăsit, actrița l-a judecat și acuzat din mai multe puncte de vedere, însă spune totodată că l-a iertat pentru greșelile pe care le-a făcut.

„Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea, după divorțul de mama. Abia după 18 ani relația noastră a început să se lege. Acum sunt foarte multe regrete. Există regrete pentru lucrurile pe care nu a apucat să le trăiască, nu și-a cunoscut nepoata, dar sunt și regrete pentru că nu am avut anumite discuții cu el. Oricum, eu l-am înțeles și l-am iertat, chiar dacă și astăzi îl mai judec pentru anumite situații”, a mai declarat  actrița.

Publicat: 15 Oct. 2020, 15:47 Vedete
Pe aceeași temă