Dana Rogoz, implicată într-un scandal după ce a născut: „Cum să nu îţi primeşti mama în casă?”

Publicat: 29 May. 2020, 14:39 Vedete

Dana Rogoz este proaspătăt mămică pentru a doua oară. Vedeta a născut în urmă cu câteva zile o fetiță, iar cum nașterea a avut loc în perioada pandemiei, vedeta a ales să fie precaută. Însă, gestul pe care l-a făcut în urmă cu câteva zile, i-a șocat pe admiratorii săi.

Dana Rogoz, mămică pentru a doua oară

Pandemia de coronavirus a făcut ca Dana Rogoz să fie în momentele cele mai frumoase, singură la spital. Aceasta nu a putut primi nici măcar vizite din partea soțului și fiului său.

Însă după ce actriţa s-a întors acasă a ținut să respecte regulile de distanțare impuse de autorități și a decis să nu primească vizite. Aceasta a mărturisit că nici măcar pe mama sa nu a primit-o în casă.

„Ieri ne-a vizitat mama mea în dreptul geamului. A fost prima oară când am văzut-o și eu și Vlad din data de 11 martie! Încă nu primim vizite, așadar i-a lăsat la intrarea în casă un cadou nepoatei: hăinuțe croșetate de ea în perioada izolării. M-am emoționat gândindu-mă că exact așa mă îmbrăca și pe mine. Unele lucruri nu se schimbă în 34 de ani”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Mesajul vedetei a avut un impact negativ, iar mulţi dintre internauţi au judecat gestul pe care vedeta l-a făcut.

„Păi, nu-ți primești mama să-și vadă nepoții, dar primești în schimb darurile făcute de ea cu mâinile ei!?  Unde este logica?/ Cum să nu primești MAMA în casă? 😢”, două dintre comentariile internauţilor.

Dana Rogoz a fost victima abuzului

„Cred că ori­cine din generația mea care a călătorit cu autobuzul în peri­oada liceului, de exemplu, are ceva de spus despre acest su­biect. Eu nu o să uit senzația pe care o aveam când un băr­bat se lipea cu corpul lui de spatele meu, sub pretextul că e foarte aglomerat, iar eu nu știam cum să mă retrag, cum să îmi schimb poziția, ca nu cumva să îl fac tot pe el să se simtă prost.

Dar nu aveam poate suficient curaj pe atunci să pu­nem limite, pentru că societa­tea nu ne învățase asta și nici nu ne oferise un context priel­nic. Dar eu cred că lucrurile se vor schimba în bine, încet (uneori simți că mult prea în­cet), iar viitoarele generații se vor simți mai protejate și mai corect înțelese”, a declarat Dana Rogoz pentru Viva.

Publicat: 29 May. 2020, 14:39 Vedete
Pe aceeași temă