Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, moment critic de familie! Cei doi au povestit prin ce au trecut cu fiul lor

Publicat: 22 feb. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, moment critic de familie! Cei doi au povestit prin ce au trecut cu fiul lor. Kadri, fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur, a fost operat de urgență. Intervenția chirurgicală a fost una majoră.

Fiul Danei Nălbaru operat de urgență. Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt foarte rezervați în ceea ce privește viața lor personală. Nu obișnuiesc să-și aducă familia în fața reflectoarelor, ci preferă să păstreze discreția, mai ales când vine vorba despre copiii lor.

Iată că, de această dată cei doi au decis să facă public un eveniment mai puțin fericit. A avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni. Kadri, băiețelul lor, a ajuns de urgență la spital și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală majoră.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au ales să vorbească despre acest moment dificil și înfricoșător din viața lor pentru a veni în sprijinul familiilor care trec prin situații similare.

Când Kadri a fost internat la „Grigore Alexandrescu”, părinții au beneficiat de sprijinul personalului săritor și empatic de la „Casa Ronald”. Din păcate, multă lume nu știe despre existența acestui loc în care familiile sunt ajutate să rămână împreună pe perioada spitalizării. Totul este absolut gratuit.

Fiul Danei Nălbaru operat de urgență. Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată

Dana Nălbaru, declarații cu lacrimi în ochi: „În urmă cu o lună și jumătate Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea și încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng. Am filmat împreună cu Dragoș în Casa Ronald și vreau să le mulțumesc încă o dată celor de acolo pentru sprijinul oferit în acele clipe grele.”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au povestit spaima prin care au trecut când au ajuns cu fiul lor la spital și au aflat că trebuie să fie operat de urgență. Din cauza pandemiei, doar unul dintre părinți a putut intra cu micuțul în unitatea spitalicească. Dana Nălbaru a fost nevoită să aștepte diagnosticul fiul ei, în mașină.

„Am ajuns în spital și am aflat dimineața, pe la ora 05:00 că băiețelul nostru trebuie să intre în operație. Nu ai timp să te pregătești pentru nimic. Pandemia asta a îngreunat reglementările interne și odată intrat în spital, acolo rămâi.”, a declarat Dragoș Bucur.

Fiul Danei Nălbaru operat de urgență. „Pentru mine, cel puțin, a fost un moment în care nu am știut încotro să mă duc. În momentul acela am fost complet pierdută. Nu am putut intra amândoi. A trebui să intre unul singur. Eu am așteptat diagnosticul în mașină”, a adăugat Dana Nălbaru.

Sursa foto: social media

Publicat: 22 feb. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă