Dana Nălbaru e rudă îndepărtată cu manierele! Fosta cântăreață a ”jucat” scobitoarea între dinți și a stat cu picioarele pe scaun la o terasă de fițe

Publicat: 29 Jun. 2020, 11:11 Vedete

Dana Nălbaru, cu scobitoarea între dinți și picioarele pe scaun… la terasă! Artista a fost surprinsă, zilele trecute, la un local dintr-o zonă de fițe a Capitalei, împreună cu copiii, dar și cu un bărbat misterios. 

Fosta solistă de la HI-Q și-a scos copiii în oraș, la terasă, unde au luat masa. Dana Nălbaru însă era destul de greu de recunoscut, asta pentru că nu avea pic de machiaj pe față, iar părul îl avea strâns într-un coc, la spate. Comportamentul ei însa nu avea cum trece neobservat.

Îmbrăcată lejer, cu o pereche de pantaloni negri, largi, și o cămașă la fel de largă, Dana Nălbaru și-a întins picioarele pe un scaun de lângă ea, ca să stea mai comod probabil. Copiii se învârteau în jurul mesei probabil deja plictisiți. Ba mai mult, micuțul Kadri părea că e și obosit, astfel că, la un moment dat și-a pus capul pe scaunul pe care mămica lui își ținea picioarele. Micuța înfiată nu mai avea nici ea stare să stea potolită la masă. Dana însă voia să mai petreacă timp la terasă, se pare.

Dana Nălbaru a adoptat o fetiţă

Artista, așezată comod pe două scaune, se scobea între dinți cu o… scobitoare și, în același timp, se conversa cu bărbatul care i-a însoțit la masă.

Dana Nălbaru este căsătorită de aproape 15 ani cu actorul Dragoş Bucur şi au împreună doi copii Sofia – 12 ani şi Kadri – 3 ani. În urmă cu aproximativ 2 ani, cei doi au mai adoptat o fetiță, pe Roxana (8 ani). “Am adoptat o fetiţă după ce am cerut lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni“, spunea Dana Nălbaru, într-un interviu, în 2018, pentru adevărul.ro.

Publicat: 29 Jun. 2020, 11:11 Vedete
Pe aceeași temă