Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, imagini din gospodăria pe care o au la țară. Prezentatorul de la PRO TV se ocupă de arat, iar soţia şi copiii de livadă

Publicat: 17 apr. 2024, 18:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur şi-au construit un colţ de rai departe de agitaţia din Capitală. Au o gospodărie la ţară care este în plină renovare, unde au și o livadă superbă.

Dana Nălbaru şi partenerul său şi-au dorit să aibă un loc cât mai aproape de natură în care să îşi poată creşte în linişte copiii Sofia (17 ani), Kadri (9 ani) și Roxana India (12 ani). Au găsit casa visurilor în satul Moșteni-Greci din județul Argeș pe care o amenajează după bunul plac.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au o gospodărie la țară

Recent, fosta cântăreaţă a publicat pe reţelele de socializare mai multe imagini în care fanii i-au putut observa cum lucrează în curte. Imediat după ce temperaturile au început să urce în termometre întreaga familie s-a apucat de treabă. Cu zâmbetul pe buze au văruit pomii din livadă pentru a-i proteja împotriva dăunătorilor. De asemenea, s-au ocupat şi de grădina în care urmează să planteze tot felul de legume.

„Curând aici vor fi legume”, a scris fosta solistă de la Hi-Q în dreptul unei poze.

De când s-au mutat la ţară, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt mai fericiți ca niciodată. Toamna trecută, Dana Nălbaru arăta fructele din producția proprie care urmau să se transforme în dulcețuri și compoturi.

„Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune, dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta, așa că doamna Ina, vecina noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase.O să dau la schimb mere, căci din acelea avem multe. Domnul Dan a făcut focul, eu mestec din când în când în tuciul plin cu prune, și Anda Filip mi-a făcut o cafea. Viața e frumoasă cu familie, prieteni și…fructe proaspete din livada”, mărturisea artista, pe o rețea de socializare, cu câteva luni în urmă.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 17 apr. 2024, 18:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×