Dana Nălbaru, despărțire fără regrete. De ce a plecat de acasă: „N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți, dar…”

Publicat: 02 mai 2023, 14:54 Autor: Camelia Vedete

Dana Nălbaru a vorbit despre o despărțire fără regrete de bărbatul iubit. Artista a spus și de ce a plecat de acasă și de ce a crezut atunci că bărbații sunt niște nenorociți.

Dana Nălbaru a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu artistul Călin Goia, solistul trupei Voltaj. Cei doi s-au cunoscut în anul 1998, iar mulți oameni se așteptau ca aceștia să ajungă în fața altarului, însă destinul a avut ale planuri cu cei doi.

Ce spunea Dana Nălbaru despre despărțirea de Călin Goia

Dana Nălbaru a făcut mărturisiri referitoare la relația pe care a avut-o cu solistul trupei Voltaj. În plus, artista susținea că s-a îmbolnăvit din cauza fostului ei partener.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație”, a spus Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp. Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva și o viață, chiar dacă acel cineva nu-ți este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți… Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, a mărturisit Dana, potrivit Verdict.

Călin Goia a declarat că ar fi fost înșelat de Dana Nălbaru

Cântăreața ar fi fost surprinsă în tandrețuri cu un alt coleg de trupă, acesta fiind motivul pentru care ea și Călin Goia s-au despărțit.

„De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (n.r. cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, mărturisea Călin Goia despre relația cu Dana.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală. Ei învață acasă, iar Kadri se pregătește de facultate la doar 8 ani.

Dana Nălbaru a ținut să mărturisească și ce decizii a luat în privința copiilor ei. Și-a retras cele două fete de la școală, iar pe Kadri, băiețelul cuplului, nu l-a dus niciodată într-o instituție de învățământ.

Vedeta a fost prezentă în podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, unde a dat detalii neștiute din viața personală. Dana Nălbaru a dezvăluit că nu-și duce băiatul la școală, pentru că nu ar avea nevoie. Soția prezentatorului de la PRO TV spune că fiul ei se pregătește pentru un fel de Bacalaureat.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală

Kadri nu a fost niciodată la școală. Nu are nevoie. Nici nu aș ști unde sa îl duc. Are un alt nivel. La nici 8 ani, acesta se pregătește pentru un fel de Bacalaureat. E un examen care îți asigură intrarea la anumite facultăți, în functie de scorul pe care îl ai. Nu ăsta e scopul, că vreau să meargă la facultate, o facem așa, mai mult de fun.

Lui îi place sa învețe, are sute de cărți citite deja. Pentru noi e ceva normal, poate pentru ceilalți e o mirare. E un copil care știe să se prostească, să se joace, să râdă, nu stă toata ziua cu nasul în cărți. Însă mintea lui e astfel structurată încât reține foarte ușor, extrem de repede. Înțelege niste lucruri de o finețe extraordinară, exact ca un adult. Așa s-a născut el”, a povestit Dana Nălbaru.

„E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine, are însă o capacitate de asimilare a informațiilor extrem de mare, orice citește. Mergem împreună în biblioteci sau in librării și-și alege singur. De multe ori nici nu știu ce citește – mă uit doar să văd dacă sunt morale”, a mai spus artista.

Fiica cea mare a fost retrasă de la școală

Sofia, fiica cea mare a Danei Nălbaru, a fost retrasă de la școală și înscrisă la o instituție în America. Adolescenta face cursurile online și este foarte liniștită și împăcată cu viața ei de acum.

”Ea învață la ce ore vrea, când se simte odihnită, face și sport. Mi se pare ca e foarte fericită și liniștită, nu are niciun stres. Un astfel de sistem de învățământ le face bine copiilor din multe puncte de vedere. Are prieteni, știe ce vrea, mi se pare foarte matură pentru vârsta ei (…) Ea, neintrand în sistem, și nelovindu-se de bariere, cred ca îi e mult mai ușor să gândească liber. Cred că se poate adapta la situații mai ușor, are foarte multă încredere în ea, ia cu foarte multă ușurință decizii”, susține fosta interpretă de muzică. Cât despre fetița lor adoptată, aceasta învață de acasă și se pare că îi priește schimbarea.

Dana Nălbaru: “Sunt pocăită. La 33 de ani m-am botezat în Hristos”

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. M-am botezat în Hristos. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a povestit Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru, mare cumpănă în viață

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem.

Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu.

Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a povestit Dana în dialogul cu Mihai Morar.

Publicat: 02 mai 2023, 14:54 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă