Dan Negru, despre salariul sau: „Nu iau 40.000 de euro pe luna!” Ce spune despre salariul Andreei Esca

Publicat: 26 apr. 2018, 12:18 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Prezentatorul tv s-a inflamat in momentul in care in presa a aparut o informatie referitoare la salariul sau.

Dan Negru, despre salariul sau: „Nu iau 40.000 de euro pe luna!” Prezentatorul tv de la Antena 1 care are emisiuni ce rup audientele sustine ca ia mai putini bani. Acesta a vorbit si despre alte salarii din televiziune ale unor alte vedete de top. Cum ar fi Andreea Esca, Mihaela Radulescu sau Cabral.

Dan Negru sustine ca nu castiga 40.000 de euro pe luna, ci mai putin. Nu a vrut sa divulge suma exacta, dar sustine ca nu este atat de bogat pe cat crede lumea. Este unul dintre prezentatorii tv cu vechime mare pe sticla.

Dan Negru, despre salariul sau

Dan Negru, despre salariul sau: “Nu iau 40 mii de euro pe lună din tv așa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru că publicitatea nu suportă așa ceva, dar și pentru că meseria mea, de “prezentator tv” a dispărut.

Ea există doar ca să justifice eșecurile. Pe cât de mult se vorbește despre rolul lui Mircea Radu în eșecul “Ie Românie”, pe atât de puțin se vorbește de rolul lui Cosmin Cernat în succesul “Exatlon”.

Dan Negru, despre salariul sau: Am un job de acar Păun. Când într-un accident feroviar petrecut la Buzău au murit 66 de oameni a fost găsit un singur vinovat: Ioan Păun, un acar.

De Revelion, un ziarist mi-a spus că nu va da stirea “Negru, lider de 18 ani”, dar ca are pregătită prima pagina pentru când va fi
“Negru, prima dată înfrânt de Revelion”.

Dan Negru, despre salariul sau: Meserie de acar Păun în care nu câștigăm 40 mii/lună nici eu, nici Esca, nici Cabral și nici Răduleasca…”, a explicat Dan Negru pe Facebook.

Publicat: 26 apr. 2018, 12:18 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×