Dan Capatos, mesaj dur pentru Ioniţă de la Clejani. Artistul a mințit că nu l-a reclamat pe fiul său la Poliție!

Publicat: 15 Jun. 2021, 12:03 Vedete
Dan Capatos, mesaj dur pentru Ioniţă de la Clejani. Artistul a mințit că nu l-a reclamat pe fiul său la Poliție!

Dan Capatos a avut o reacţie nervoasă la adresa lui Ioniţă de la Clejani. Prezentatorul TV a vorbit în direct la TV despre minciuna pe care celebrul artist a spus-o în emisiunea pe care o prezintă şi a dat detalii despre scandalul din spatele camerelor care ar fi avut loc în urmă cu câteva săptămâni.

Dan Capatos nu s-a mai putut abţine şi a vorbit despre scandalul în care familia Clejanilor este implicată. Într-una dintre emisiunile la care părinţii lui Fulgy au fost invitaţi, Ioniţă a dezminţit informaţiile potrivit cărora şi-ar fi reclamat băiatul.

Mai mult, artistul ar fi avut o discuţie aprinsă cu Dan Capatos pe care l-ar fi rugat să explice că aceste lucruri sunt numai minciuni.

Seara trecută, celebrul prezentator a arătat în direct un document oficial din care reiese că Ioniță a fost cel care l-a reclamat pe Fulgy la poliție, potrivit spynews.ro.

”Ne minți ca pe proști și orice relație am avea când ne minte cineva în față nu pot să trec peste asta. Asumă-ți mă faptele, că da mă era fiul meu de necontrolat și m-am dus la poliție să reclam. Nu încerca că faci tam-tam, că nu vrei să intri în emisiune că a zis Capatos că eu am chemat poliția și să zică că n-am chemat eu poliția. Dacă la vârsta ta încă umbli cu minciuni ca la clasa a III-a, bă îmi pare rău, asta nu pot să tolerez”, i-a transmis Dan Capatos lui Ioniță de la Clejani, potrivit sursei mai sus-menționate.

Ce spunea Ioniţă de la Clejani în emisiunea lui Dan Capatos

Ioniță și Viorica de la Clejani au vorbit în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” de la Antena Stars despre comportamentul fiului lor, Fulgy. Dorind să deslușească misterul în care este învăluită situația fiului de la Clejani, părinții lui Fulgy au explicat faptul că scandalul pe care l-a provocat acesta este menit pentru a se ”promova ca-n America”. Totuși, tânărul a fost influențat și de anturajul în care a intrat.

„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acești copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați.

Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani în emisiune.

Viorica de la Clejani a mărturisit că și-a crescut foarte frumos copilul, însă, din păcate, anturajul i-a dat viața peste cap.

„Eu l-am crescut foarte frumos. Păcat că el a găsit în relațiile lui amoroase tot felul de vicii, toate fetele cu care a fost fumează de nu se mai poate. Nu am știut să le explicăm cum este la București. Am o săptămână-două de când nu dorm. Dar sunt mama lui, știu ce am crescut la ușa casei. A greșit, se duce la pușcărie. E un copil mai rebel”, a spus și Viorica de la Clejani, citează Cancan.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Jun. 2021, 12:03 Vedete
Pe aceeași temă