Dan Capatos, atac dur la adresa Emei Uta: ”Femeia e disperată, agățată de Bodi!”

Publicat: 21 ian. 2022, 13:00 Autor: Maria Apostol Vedete

Când toată lumea credea că Alex Bodi și-a găsit liniștea, după mai multe tentative, alături de Daria Radionova, iată că omul de afaceri s-a întors în brațele unei foste iubite, nimeni alta decât Ema Uta! După ce a văzut imaginile cu cei doi, Dan Capatos a făcut câteva comentarii dure la adresa celei din urmă. 

Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta, deși s-a afișat într-o relație cu Daria Radionova. Destinația aleasă a fost Bahamas și au postat și câteva imagini pe rețelele de socializare.

Primul lucru pe care l-a făcut când a aflat că partenerul ei a plecat în vacanță cu o altă cucerire, Daria Radionova și-a șters toate pozele cu el și a transmis inclusiv un mesaj.

Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria „poveste”. Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă”, a spus Daria, potrivit Spynews.

Dan Capatos, despre Ema Uta: ”E disperată după Bodi”

O reacție dură în fața acestor dezvăluiri a avut-o și prezentatorul Dan Capatos. El a atacat-o în termeni duri pe Ema Uta.

N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu ca Ema Uta stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas”, a declarat prezentatorul de la Antena Stars, care este bun prieten cu Alex Bodi.

Pentru cei care nu o știu, Ema Uta este make-up artistul preferat al vedetelor de la noi. Sau așa cum este supranumită ”Regina Transformărilor”. Asta deoarece tânăra în vârstă de 30 de ani reușește să facă minuni din chipul oricărei femei care se lasă pe mâinile sale.

Printre vedetele care s-au lăsat pe mâinile Emei Uta se pot număra Delia, Antonia, Alina Eremia, Babs, Loredana Groza, Carmen Grebenișan sau Alina Ceușan.

Fiind foarte frumoasă, Ema Uta e curtată de mulți bărbați, iar despre viața sa personală nu se știu prea multe lucruri, însă se cunoaște totuși faptul că ar fi avut o relație cu Luca Dabah, fostul iubit al Christinei Ich.

 

Publicat: 21 ian. 2022, 13:00 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă