Dan Bittman s-a răzgândit! A contestat măsurile anti-Covid, dar nu mai renunță la mască

Publicat: 31 Oct. 2021, 10:46 Vedete

Dan Bittman nu acceptă restricțiile autorităților! S-a declarat anti-mască, doar că, recent, el a fost surprins cu ea pe față.

”Singur, atât de singur…” Nu e un vers din piesele lui, e de la „Talisman”, dar așa l-au întâlnit paparazzii CANCAN.RO pe Dan Bittman pe străduțele din Capitală, însă nu-i o surpriză. Solistul de la Holograf obișnuiește să ”colinde”, să-și pună ordine în ideile tăioase pe care, de multe ori, le prezintă în fața opiniei publice. Surpriză e masca pe care o poartă strâns pe față, acoperindu-i gura și nasul.

Dar, pare-se, cântărețul s-a resemnat, măcar în privința măștii. O poartă. Cu geaca de piele pe el, ca un adevărat rocker, blugi și adidași, Dan Bittman a dat o tură de oraș. La pas, fără pic de grabă, solistul de la Holograf a făcut puțină mișcare. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Ce răspuns i-a dat Dianei Șoșoacă

Artistul și-a obișnuit audiența, în perioada pandemiei, cu luări de poziții foarte vehemente. Solistul trupei Holograf nu a lipsit de la protestele organizate în Bucureşti, la începutul lunii octombrie, faţă de restricţiile impuse de Guvern.

Cântărețul a urmărit cu atenţie discursul senatoarei independente Diana Şoşoacă şi chiar a filmat, uneori, cu telefonul mobil, atmosfera şi huiduielile. A refuzat să poarte mască, iar când senatoarea a anunţat la microfon că vor fi amendaţi pentru acest lucru, muzicianul a râs şi a spus: „Abia aştept! Am bani de dat!”.

Publicat: 31 Oct. 2021, 10:46 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă