Dan Bittman a lăsat ”eticheta” deoparte și s-a prezentat în tricou și pantaloni scurți la o întâlnire de afaceri

Publicat: 25 Jun. 2021, 18:50 Vedete

Pedant, un adevărat domn, de obicei, de data aceasta Dan Bittman s-a predat în „profunzimea” caniculei. Pantaloni scurți de in și un tricou mai mult decât casual, aceasta a fost ținuta pe care a ales să o poarte liderul trupei Holograf la o întâlnire de afaceri.

Acum… judecând cinstit, până la urmă nu prea avem ce să-i imputăm celebrului artist. Pe asemenea căldură, nici nu poți să alegi altceva.

Revenind la situația inițială, paparazzi CIAO.RO l-au surprins pe artist la un restaurant din București unde sigur se pregătea să intre într-o întâlnire de business. La intrarea în local Bittman s-a întâlnit cu interlocutorul pe care l-a cuprins prietenește de umeri, semn că lucrurile merg pe drumul cel bun.

În ciuda pandemiei, Dan Bittman s-a bucurat de succes în afaceri

Dan Bittman se numără fără îndoială printre cei mai apreciați artiști din România. Pandemia, însă, părea să-i dea planurile financiate peste cap. Din fericire, însă, Dan Bitman a avut flerul de a o coti inteligent și cu spor. În plină pandemie, artistul a investit nu mai puțin de 750.000 de euro în construirea unui parc nautic pe lacul pe care îl deținea de ceva ani, lângă București. Chiar dacă, inițial, balta era destinată pescuitului sportiv, acum, aceasta a devenit spațiu de agrement ce include și restaurant și hotel.

„Am investit singur aici 500.000 de euro, însă suma finală va ajunge la 700.000 de euro. Aici se poate şi dormi, sunt 24 de locuri de cazare, 3 apartamente mari, 4 căsuţe din lemn, mai mici, care au aer condiţionat, se poate sta bine- mersi în weekend. Se mai poate pescui, însă ce e mai important e că se pot practica sporturi extreme, se face wakeboarding sau curse off road. Dar, cine doreşte poate pescui sau juca fotbal. Deocamdată am doi angajaţi, însa vor fi la un moment dat 10. Pentru seara aceasta l-am adus pe olandezul Daniel Rutten să facă o demonstraţie de wakeboard, el fiind campion mondial în Olanda. Încerc să învăţ şi eu acest sport, iar pe viitor o să vreau să aduc şi nişte skyjet-uri aici ca să vină oamenii cu plăcere aici. Sper ca pe viitor, poate la anul, să facem evenimente, chiar un festival”, le-a declarat artistul celor de la click.ro, în ziua în care a lansat business-ul.

Publicat: 25 Jun. 2021, 18:50 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă