Cuplu-bombă în showbiz! Un frumușel de la Pro TV s-a cuplat cu DJ-ița care mixează în sânii goi

Publicat: 05 Dec. 2019, 21:35 Vedete

Cunoscută drept vedeta cu cea mai frumoasă pereche de sâni din showbiz, DJ Harra i-a căzut cu tronc unui actor dintr-un serial celebru de la Pro TV!

De când și-a adus îmbunătățiri imaginii sale de DJ-iță sexy, Dana Neacșu, sau DJ Harra, cum o cunoaște publicul, face furori în rândul bărbaților.

Este o prezență care nu poate trece niciodată neobservată și face „victime” peste tot unde își face simțită prezența. Din informațiile obținute de CIAO.RO, se pare că frumoasa artistă ar fi la începutul unei relații cu un cunoscut actor de la noi, care joacă în serialul „Vlad” de la Pro TV, și-anume George Piștereanu.

Cei doi au fost nedezlipiți la petrecerea Pro TV, care a avut loc recent, iar toată seara și-au împărțit zâmbete complice și au făcut poze împreună. Sursele noastre spun că ar fi un frumos început de relație, însă cei doi nu se grăbesc să tragă momentan concluzii și nici să facă vreo declarație.

Cu cine s-a mai iubit DJ Harra

De-a lungul timpului DJ Harra a avut relații cu nume cunoscute din showbizz, precum Cătălin Cazacu, Liviu Vârciu, fotbalistul Gabi Torje sau actorul Mihai Rait Dragomir.

Un detaliu care probabil nu mulți îl cunosc despre ea este acela că a trecut printr-o drama cumplita în copilărie. La doar cateva ore de la nastere, mama sa biologica a fugit din spital si a parasit-o. Mica si grav bolnava, fetita a fost crescuta de asistentele de la Spitalul Judetean Craiova timp de trei luni, dupa care a avut norocul de a fi adoptata.

La rândul său, George Piștereanu este un actor apreciat de public, a avut roluri excepționale și a devenit celebru după ce a interpretat un pușcăriaș în filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”.

Publicat: 05 Dec. 2019, 21:35 Vedete
Pe aceeași temă