Cumplit! O asistentă medicală din Italia s-a sinucis! Femeia avea febră de două zile și îi trata pe cei bolnavi de coronavirus

Publicat: 20 Mar. 2020, 08:05 Arhiva

Durere fără margini în Italia, acolo unde se află focarul de coronavirus cel mai mare din Europa. O asistentă medicală și-a luat viața, după ce de două zile avea stare febrilă.

Femeia, care se ocupa de bolnavii de coronavirus dintr-un spital din Italia, din Veneția, și avea doar 49 de ani, arată GSP, citând publicația La Repubblica.

Femeia care și-a luat viața lucra la Spitalul Jesolo, la secția de Terapie Intensivă, care acum câteva zile a transformat spitalul într-unul care tratează doar persoanele de coronavirus, virusul venit din China.

Asistenta medicală de 49 de ani locuia singură și a stat două zile acasă, după ce a prezentat febră. Fusese testată de COVID-19 pentru a afla dacă este sau nu pozitivă, dar rezultatele încă nu veniseră. În cursul zilei de miercuri, femeia s-a sinucis aruncându-se în râul Piave.

„A fost o persoană dedicată muncii, o resursă de neînlocuit pentru colegi și pentru această companie de sănătate”, a declarat directorul spitalului, Carlo Bramezza.

Publicat: 20 Mar. 2020, 08:05 Arhiva
Pe aceeași temă