Cum și-a pedepsit Ilie Dumitrescu fiul, după ce a comis mai multe belele!

Publicat: 22 Apr. 2022, 10:59 Vedete

Deși Ilie Dumitrescu are mereu apariții impecabile, fiul său, Toto, nu se mai încadrează în această ligă, de când tatăl său a strâns cureaua din cauza belelelor în care a intrat. 

lie Dumitrescu este un tip care se respectă, “aroganțele” lui fiind arhicunoscute. Instagram este una dintre aplicațiile sale preferate. Loc unde ex-internaționalul român postează foarte des imagini cu el îmbrăcat în costume de bună calitate. Dar și prin localuri de lux și alte momente de opulență de care este foarte mândru. Fostul antrenor are o viață de lord la care, însă, fiul său cel mic poate doar să viseze.

Deși are o situație excelentă din punct de vedere financiar, Ilie Dumitrescu pare să fie cu “arici” la buzunar când vine vorba de fiul său, Toto. Paparazi l-au întâlnit pe junior în zona Floreasca, din Capitală. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat cu suspendare

Toto Dumitrescu, a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare, anul trecut, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise.

Tânărul a fost oprit în trafic, pe Bulevardul Carol I, fiind testat cu aparatul Drugtest. Actorul, în vârstă de 23 de ani, a fost depistat pozitiv pentru cocaină și THC 5, în urma testării.

În această perioadă, el este obligat să se prezinte la Serviciul de probațiune de pe lângă Tribunalul București, la datele fixate de acesta. De asemenea, a fost pus să presteze și muncă în folosul comunității.

Publicat: 22 Apr. 2022, 10:59 Vedete
Pe aceeași temă