Cât de frumoasă este iubita actorului Toto Dumitrescu! Bruneta încearcă să-l țină departe de probleme

Publicat: 13 ian. 2022, 10:34 Autor: Maria Apostol Vedete

Toto Dumitrescu încearcă să se țină departe de probleme! Fiul lui Ilie Dumitrescu a primit o pedeapsă cu suspendare, după ce a condus sub influența substanțelor interzise, iar acum pare să se fi liniștit!

Toto Dumitrescu a fost condamnat la finalul anului trecut la opt luni de închisoare cu suspendare. Procurorii l-au acuzat că a fost prins la volan sub influența drogurilor.

Se pare că pedeapsa pe care a primit-o l-a mai liniștit pe actor, care se temea că va ajunge după gratii.

Viața actorului pare că a luat o întorsătură neașteptată! Toto a dat uitării viața zbuciumată și se concentrează pe carieră – joacă în serialul „Adela” de la Antena 1-, dar și pe partea personală. Fiul marelui fotbalist s-a îndrăgostit de o brunetă superbă și se pare că activitățile desfășurate împreună îl fac fericit. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Toto Dumitrescu, acuzat că a consumat cocaină

Potrivit hotărârii instanței, Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost prins drogat la volan pe Bulervardul Carol din Capitală. Acolo unde a fost oprit pentru un control de rutină de polițiști.

În momentul testării se pare că tânărul de 22 de ani a fost depistat pozitiv cu cocaină și THC 5. Motiv pentru care pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal.

În această perioadă, Toto, fiul cel mic al fotbalistului Ilie Dumitrescu, e obligat să se prezinte la Serviciul de prabațiune de pe lângă Tribunalul București, ori de câte ori e chemat. Totodată, actorul trebuie să presteze și muncă în folosul comunității.

Publicat: 13 ian. 2022, 10:34 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă