Cum se simte Loredana Groza, după ce a ajuns cu ambulanța la spital. Ce spunea despre COVID

Publicat: 20 Sep. 2021, 11:09 Vedete

Cum se simte Loredana Groza? Artista a publicat o imagine îngrijorătoare, din ambulanță, în timp ce era transportată către un spital. Chiar dacă nu se știe încă dacă s-a îmbolnăvit de COVID, cert este că ea a militat mereu pentru respectarea regulilor din pandemie. 

Loredana Groza și-a îngrijorat fanii după ce a publicat o poză dintr-o ambulanță. Artista nu a dat explicaţii referitoare la motivul pentru care a ajuns la spital. Singurul comentariu la poză a fost: „Feeling better. Thank you for all your care and support. All my love & gratitude x”.

Cum se simte Loredana Groza

Mesajele la postare au curs. Abonații i-au urat însănătoşire grabnică şi au pus întrebări referitoare la motivul care a adus-o în această stare, dar, deocamdată, artista nu a dat şi alte detalii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Au trecut aproape 24 de ore de când Loredana a ajuns în spital, și nimeni nu mai știe nimic despre starea ei.

Întâmplarea face că artista a acuzat probleme de sănătate la scurt timp după ce a cântat la nunta Simonei Halep.

Cum se ferește Loredana Groza de coronavirus

La începutul pandemiei, artista a militat public pentru respectarea regulilor impuse de autorități. ”Românii să stea în casă, e cea mai bună metodă de a preveni și de a ne vindeca”.

Loredana Groza a recunoscut într-un interviu cât de mult s-a schimbat și viața ei pe perioada pandemiei.

Am fost și eu la fel de dornică să-mi umplu timpul, să-mi umplu zilele. A fost așa un pic ca pe vremea războiului, dar un război puțin mai pervers și neașteptat. A atacat foarte mult la partea psihică, foarte mulți oameni am văzut că sunt marcați puțin de această distanțare socială. Nu că s-au sălbăticit, dar cred că au dezvoltat niște obiceiuri, unele bune, unele mai puțin bune. Cele bune sunt că am reușit să ne ocupăm ma mult de noi, de familia noastră, de copiii noștri. De spiritul nostru„, a declarat artista pentru observatornews.ro.

Publicat: 20 Sep. 2021, 11:09 Vedete
Pe aceeași temă