Cum s-a îndrăgostit Loredana Groza de un cameraman care o filma pe sub fustă: ”Mi se părea cel mai cool…”

Publicat: 09 Sep. 2021, 11:31 Vedete

Cum s-a îndrăgostit Loredana Groza de un cameraman care o filma pe sub fustă? S-a întâmplat în urmă cu foarte mulți ani, în timpul Festivalului de la Mamaia. 

Loredana Groza are o căsnicie de 23 de ani cu regizorul Andrei Boncea. Și pentru că aparițiile publice nu sunt totul într-o relație, iată că cei doi sunt fericiți, chiar dacă sunt extrem de rare pozele cu ei împreună.

Cum s-a îndrăgostit Loredana Groza de un cameraman

Cântăreața a mărturisit într-un interviu mai vechi pe care i l-a acordat Andreei Esca, faptul că nu a avut foarte multe relații la activ, până să se căsătorească. Un episod i-a rămas, totuși, în minte. Atunci când s-a îndrăgostit de un cameraman care o filma, indiscret, pe sub fustă.

La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a dezvăluit Loredana.

Cu această ocazie ea a spulberat și prejudecățile în ceea ce o privește. Și-anume: chiar dacă este o femeie cu mult sex appeal, a cunoscut târziu anumite experiențe.

Eu am fost întârziată cu sexul. Ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții”, a mărturisit, în același context, artista.

 

 

Publicat: 09 Sep. 2021, 11:31 Vedete
Pe aceeași temă