Cum se simte Gina Pistol în ultimele luni de sarcină: ”Nu mă pot aduna”

Publicat: 07 Jan. 2021, 12:42 Vedete

În doar câteva luni Gina Pistol își va putea ține copilul în brațe. Până atunci însă, vedeta a vorbit despre problemele cu care se confruntă în ultimele luni de sarcină.

De când a luat o pauză de la proiectele sale, Gina Pistol a devenit foarte activă pe rețelele de socializare și îi ține pe fanii săi la curent cu tot ce se întâmplă. Recent, prezentatoarea TV le-a explicat prietenilor săi virtuali cum se simte în această perioadă.

„Eu nu știu cum reușiți voi să vă adunați sau cum ați reușit, dar eu nu-mi revin. Am o stare de zi de duminică continuă. Și de Crăciun și de Revelion n-am făcut decât să mănânc și să dorm. La munte am urcat puțin pe munte, suficient cât să obosesc imediat și să mă retrag pentru un somn”, a povestit Gina Pistol într-un InstaStory.

Gina Pistol, despre ultimele luni de sarcină

Gina Pistol a mărturisit că are foarte multe lucruri de rezolvat, însă nu prea reușește să le ducă la bun sfârșit, din cauza faptului că obosește extrem de repede.

„Am foarte multă treabă de făcut: trebuie să vină dressing-ul, bucătăria, încep și filmările pentru „Chefi la Cuțite” și eu nu mă pot aduna”, a mai mărturisit Gina Pistol în mediul online.

„Nu vreau decât să stau, să ascult muzică și să citesc. Mai gătesc din când în când câte ceva, când pot, pentru că deja nu mai pot”, a adăugat ea.

Gina Pistol mai are puțin și intră în cea de-a opta lună de sarcină. Blonda a mărturisit că abia așteaptă să-și strângă fetița în brațe.

„Orice fac este înmulțit cu zece ca nivel de dificultate. Mai am puțin intru în luna a 8-a. Practic, mai am foarte puțin. Doamne, abia aștept!”, a încheiat Gina Pistol.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 Jan. 2021, 12:42 Vedete
Pe aceeași temă