Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a fost reinternat în spital! Actorul a făcut primele declarații

Publicat: 30 Apr. 2021, 12:52 Vedete

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după ce săptămâna trecută ieșise din spital. Acum, celebrul actor se află iar reinternat în spital, după ce s-a simțit rău. Bărbatul a făcut primele declarații.

Alexandru Arșinel a fost reinternat în spital, după ce a acuzat stări de rău. În urmă cu o săptămână, actorul a fost externat, însă, între timp, s-a confruntat cu probleme de sănătate. Atât el, cât și soția sa, au fost internați la Spitalul ”Matei Balș” din Capitală, dar în urmă cu săptămână au fost externați. La două luni de la rapel, cei doi contractaseră noul coronavirus și pentru că au avut simptome, cei doi au fost nevoiți acum să se întoarcă în spital. Cadrele medicale susțin faptul că trebuie să mai treacă câteva zile pentru o recuperare completă.

Pe de altă parte, Alexandru Arșinel a făcut și primele declarații de pe patul de spital mărturisind că este în regulă: ”Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine”, scrie Cancan.ro.

Ce spun medicii despre cazul celebrului actor

„Eu cred că se întâmplă exact invers, e dovada că dacă mă vaccinez și apoi mă infectez, nu voi face boala, nu voi face o formă severă, nu voi avea complicații. Vorbesc aici de persoane vulnerabile, de vârstnici, de cei cu boli cronice, care dacă s-ar infecta și n-ar fi vaccinate ar avea o probabilitate mare să facă forme severe și să-și pună viața în pericol.

Deci până la urmă vaccinul înseamnă o probabilitate mai mică de a mă infecta, dar și dacă mă infectez ceea ce contează este că nu voi face formă severă. De fapt, acesta este obiectivul, de a-i proteja pe cei vulnerabili. E un obiectiv individual pentru cel vulnerabil și bineînțeles la nivel de masă, în momentul în care imunizarea este extinsă duce la ceea ce ne dorim cu toții, adică la întoarcerea la normalitate”, a declarat Marinescu la Digi24.

Sursă foto:  captură video youtube

Publicat: 30 Apr. 2021, 12:52 Vedete
Pe aceeași temă