Cum se pregătește Dorian Popa de Paște și cu ce cadouri se ”premiază” artistul atunci când îi merge bine

Publicat: 29 Apr. 2021, 19:35 Vedete

Cel mai tare vlogger al momentului „a dat din casă” pentru CIAO.RO, povestind în exclusivitate cum stă cu pregătirile de Paște și cât este de pofticios! Artistul încurajează, de asemenea, petrecerea sărbătorilor acasă, pentru evitarea pericolului pe care îl generează pandemia de coronavirus. 

Dorian, cum îți menții tu silueta și pătrățelele de pe abdomen de Paște?  Faci atâtea flotări și abdomene pentru câți cozonaci mănânci?

Este puțin spus că fac atâtea flotări și abdomene pentru câți cozonaci mănânc! Asta fac tot anul! Este cel mai bun secret pentru a putea să îți permiți să și mănânci ce îți dorești să arăți totuși bine. Este greșit atunci când oamenii se abțin flagrant de la mâncare, dar totuși nu fac sport pentru că organismul va reuși cu greu să ardă caloriile. Cea mai bună rețeta este să mai scapi în lucernă, ca să zic așa, din când in când, dar să îți vezi de antrenamente cât se poate de des și să te simți vinovat atunci când ai mâncat prost, ca să poți să compensezi la sală a doua zi.

Ești pofticios? Ce îți place ție să mănânci de sărbători și ce îți refuzi, pentru că nu se poate?

Sunt extrem de pofticios, sunt un gurmand convins, și mama la fel, și soția la fel, dar consider că mă antrenez îndeajuns încât să îmi permit să mănânc ce vreau. Nu mă prea abțin. Sunt un mare norocos pentru că nu îmi plac foarte mult prăjiturile. Și atunci nu îmi este foarte greu să nu mă îngraș!

Ce îți pregătește bun mama ta?

Oooof, Mamișorul se pregătește cu drob, cu mop, cu toate nebuniile, ca de sărbători, dar să știi că de cele mai multe ori mâncăm pe unde suntem invitați, dacă suntem invitați, anul acesta fiind mai dificil, am mâncat de pe la ambele familii, și de la Mamișor, și de la părinții Claudiei. Avem o grămadă de mâncare. Sincer, obiectiv vorbind, asta cred că e una din cele mai mari probleme de sărbători, că se mănâncă prea mult, în exces, și asta nu e o chestie de bun augur, nici pentru organism, nici pentru corp, din punct de vedere fizic.

Tu stai în bucătărie doar când mănânci, sau obișnuiești să mai faci și câte ceva pe acolo?

Am o bucătărie open space, ceea ce mă face să  fiu mai des prin bucătărie, mai ales că insula pe care am visat-o de foarte mult timp, încă de când eram puștiulică, fiindcă vedeam prin filmele cu americani, este la întretăierea din living și bucătăria open space, pot spune că  stau foarte des în bucătărie. Și cafeluța de dimineață se bea în bucătărie. Și când mănânc sunt în bucătărie, este o altă parte a parterului, a livingului.

Unde te prind sărbătorile? Ți-ai planificat vreo vacanță sau rămâi acasă? Ai oricum o piscină senzațională, e gata de “atac”?

Totul este gata de „atac” și pregătit de primăvară, ultimele trei  săptămâni au fost numai cu și despre curățenia exterioară, am repus pe poziții palmierii, am revopsit casă întrucât mi-am propus că voi face asta anual, astfel încât să arate ca un norișor în fiecare an, să fie albul acela imaculat.

Nu vom pleca nicăieri și nici nu susțin pe  nimeni să plece, mi se pare inconștiență. Din păcate, văd că și pe la televizor se spune cu voce tare că ne așteaptă marea, mie mi se pare un pic deplasată ideea de a călători în această perioadă.

Eu susțin statul acasă, poate nu toată lumea este la fel de norocoasă să aibă o casă în care să își dorească să stea, dar cred că ar trebui să ne gândim mai bine și mai mult la viitorul nostru și să strângem din dinți măcar sărbătorile acestea de Paște, ca să ne putem bucura de o vară mai normală, deși  dacă aș fi 100% sincer cu mine și cu voi, cred că abia din toamnă, sau poate început de 2022, ne vom putea bucura de normalitate din nou. Încă o dată, cu litere mari aș vrea să se scrie, susțin statul acasă, cel puțin de Paște 2021.

Ce cadou i-ai pregătit iubitei tale cu ocazia acestor sărbători? Dar ție? Cum te premiezi când simți nevoia? O faci des?

La noi în familie, cele mai frumoase cadouri de sărbători sunt reușitele în business. Atât Babs, cât și eu, suntem niște workoholici, și atunci și rezultatele ne fac să ne simțim bine. Și dacă avem rezultate  în business-urile pe care le avem, cu siguranță plăcerile noastre sunt hăinuțe frumoase, plănuim în 2022 să ne schimbăm și mașinile. Bine, ea vrea să și-o schimbe, eu vreau să mai adaug una. Cadourile noastre astea sunt, de obicei, hăinuțe, chestii în plus în căsuța care ne place atât de mult și, în rest, reinvestim în mod continuu în business-uri pentru că e una din rețetele succesului.

Ce te leagă de Selly? Am văzut că sunteți prieteni buni și că faceți schimb de carduri! Deci, câți bani i-ai cheltuit lui Selly?

Suntem foarte buni prieteni și consider că este o chestie importantă în  domeniul în care activăm amândoi. Avem o grămadă de vloguri la activ, care sunt niște reușite din punct de vedere al cifrelor, și da, ultima găselniță care a fost o idee de-a mea și a PR-ului meu, a fost să schimbăm cardurile și obiectiv vorbind am cheltuit cam 2500-3000 de euro, fiecare de pe cardul celuilalt. A fost o joacă, o nebunie și, mai presus de orice, a fost dorința noastră de a arăta celor care ne susțin, că investim în canalele noastre de youtube și în platformele sociale și că nu așteptăm doar să avem rezultate ci și reinvestim pentru a avea rezultate.

Fie vorba între noi, care dintre voi câștigă mai bine, tu sau el?

Fie vorba între noi, aici nu este vorba despre cine câștigă mai mult sau cine câștigă mai puțin. Este vorba de a fi împlinit, deci a munci cu drag și a face ceea ce ne place și Dumnezeu să decidă cât merităm fiecare să câștigăm și cam aici se încheie răspunsul meu la  această întrebare extrem de curajoasă a voastră.

Cum a fost experiența cu Dan Negru? Tu și Selly i-ați făcut canal de YouTube! Se pricepe sau nu? Ce ponturi i-ați “vândut” ca să fie și el nr.1 în online?

Dan Negru este, atât pentru mine cât și pentru Selly, un model în viață. Când noi eram mititei, Dan era deja numărul 1 și este numărul 1, oriunde și-ar dori el să fie în țara asta, și pe internet și la televizor. Noi nu am făcut decât să îl convingem că și internetul merită o șansă, i-am făcut un canal, singurele sfaturi pe care am putut să i le dăm au fost să fie consecvent și să posteze cât mai des și să nu îi fie teamă să afișeze, indiferent ce content îi trece prin cap, pentru că YouTube-ul este pregătit și de generația veche și de generația nouă și de generația care va urma!

 

 

Publicat: 29 Apr. 2021, 19:35 Vedete
Pe aceeași temă