Cum se descurcă Andreea Bălan cu cele două fiice, după ce s-a separat de George Burcea: ”Este greu să fiu mamă singură”

Publicat: 16 Oct. 2020, 12:01 Vedete

Andreea Bălan a vorbit într-o emisiune de televiziune despre ce înseamnă rolul de mamă singură, după ce ea și George Burcea s-au separat.

Frumoasa artistă și actorul George Burcea s-au separat anul acesta, după ce bărbatul a fost prins drogat la volan. Recent, cântăreața Andreea Bălan a vorbit despre cât de greu e rolul de mamă singură, cu doi copii, și cum se descurcă pentru a face față obstacolelor.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot!

Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a spus Andreea Bălan, arată Click.

„O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a mai declarat frumoasa artistă în emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1.

Ce i-a spus George Burcea actualei sale iubite despre divorțul de Andreea Bălan

Actorul i-a mărturisit prezentatoarei TV de ce s-a încheiat căsnicia sa cu Andreea Bălan, dar și care sunt planurile sale de viitor. Potrivit acestuia, cântăreața a fost cea care i-a subminat în timpul căsniciei încrederea în forțele proprii, spunându-i în permanență că ceea ce face ea în carieră este mult mai important decât ceea ce face el, potrivit știrileprotv.ro

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. 

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea pentru OK Magazine.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 16 Oct. 2020, 12:01 Vedete
Pe aceeași temă