Cum scapi rapid de mătreață! Remediile naturale care nu dau greș niciodată

Publicat: 07 Feb. 2020, 14:42 Life

Dacă te confrunți cu probleme când vine vorba despre podoaba capilară, atunci trebuie să știi că există remedii naturale pentru a scăpa de mătreață.

Top 10 remedii naturale care te scapă de mătreață. În primul rând, dacă vrei să scapi de mătreață, atunci trebuie să îți faci o mască din iaurt și piper negru. Acest amestec va reduce intensitatea apariției mătreții. Se amestecă 2 lingurițe de praf de piper negru cu o ceașcă de iaurt. Se lasă o oră pe păr apoi se spală.

Top 10 remedii naturale care te scapă de mătreață. Pe de altă parte, există și alte remedii naturale: uleiul de măsline trebuie folosit în mișcări circulare, înainte de somn, apoi dimineața trebuie spălat părul; se amestecă sucul de lămâie cu uleiul de nucă de cocos și se lasă pe scalp jumătate de oră, apoi se spală cu șampon; dacă folosești oțet, trebuie să masezi scalpul 5-7 minute, apoi te speli normal; nici aloe vera nu trebuie uitată, căci o poți aplica 15 minute pe scalp, apoi te speli normal.

Scapă de mătreață imediat: remediile care funcționează

Top 10 remedii naturale care te scapă de mătreață. Pentru persoanele care sunt mai îndrăznețe, pot bate două ouă și se întind pe scalp timp de o oră.

Top 10 remedii naturale care te scapă de mătreață. Pasta făcută din ceapă se pune și ea o oră pe scalp. Apoi te speli normal și aplici lămâie pe păr pentru a scăpa de miros.

Top 10 remedii naturale care te scapă de mătreață. Dacă te decizi să te speli cu suc de mere pe păr, nu uita că trebuie să îl lași să acționeze 5-10 minute înainte de a te spăla pe cap.

Top 10 remedii naturale care te scapă de mătreață. Ultimele două remedii sunt arborele de ceai și lămâia cu usturoiul. Arborele de ceai are proprietăți antiseptice. Se aplică uleiul pe pielea capului sau în șampon, apoi te speli normal. Lămâia și usturoiul, făcute pastă, se lasă pe păr să acționeze 20-30 de minute și apoi trebuie să te șamponezi.

Publicat: 07 Feb. 2020, 14:42 Life
Pe aceeași temă