Cum scapi de mucegaiul din baie! Încearcă 3 soluții naturale și eficiente

Publicat: 07 iul. 2024, 16:05 Autor: Loredana Dumitrașcu Life

Cum scapi de mucegaiul din baie! Încearcă 3 soluții naturale și eficiente pentru a uita de această problemă cu adevărat enervantă.

Există mai multe soluții naturale eficiente pentru a combate mucegaiul în casă. Acestea sunt mai puțin toxice și pot fi o alternativă mai sănătoasă la produsele chimice agresive. Iată câteva opțiuni:

Oțet alb: O soluție diluată de oțet alb (aproximativ 80% apă și 20% oțet) poate fi eficientă în eliminarea mucegaiului. Pulverizați soluția pe suprafețele afectate de mucegai, lăsați să acționeze timp de câteva ore, apoi ștergeți cu o cârpă curată. Oțetul are proprietăți antimicrobiene și acide care pot distruge mucegaiul, scrie People.com.

Soluție de bicarbonat de sodiu: Bicarbonatul de sodiu este un dezinfectant natural și poate ajuta la curățarea și îndepărtarea mucegaiului. Faceți o pastă din bicarbonat de sodiu și apă și aplicați-o pe zonele afectate. Lăsați să acționeze timp de câteva ore, apoi curățați cu apă și o cârpă.

Sare: Sarea poate fi folosită pentru a absorbi umiditatea și a ajuta la combaterea mucegaiului în locuri umede. Presărați sare pe suprafețele afectate și lăsați-o să acționeze peste noapte. Curățați apoi cu o perie sau o cârpă.

Soluția minune care te scapă de depunerile de piatră din toaletă. Ai nevoie de 1 singur ingredient

Soluția minune care te scapă de depunerile de piatră din toaletă. Ai nevoie de 1 singur ingredient.

Bicarbonatul de sodiu are și o capacitate puternică de absorbție a mirosurilor, ceea ce înseamnă că poate neutraliza mirosurile neplăcute din toaletă.

Cum să cureți WC-ul cu bicarbonat de sodiu:

Pentru a curăța toaleta cu bicarbonat de sodiu, urmează acești pași simpli:

1.       Ai nevoie de bicarbonat de sodiu, o perie de toaletă, o cană sau un recipient pentru apă și o lingură. Citește mai multe aici.

Publicat: 07 iul. 2024, 16:05 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×