Cum s-a schimbat viaţa Iuliei Vântur de când s-a mutat în India: ‘Au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață’

Publicat: 12 May. 2021, 11:27 Vedete

Iulia Vântur s-a întors recent în România, pentru a petrece Paştele alături de familia sa. Frumoasa blondină a fost invitată într-o emisiune TV acolo unde a făcut dezvăluiri despre viaţa sa. Artista a povestit prin ce schimbări a trecut de când s-a mutat în India.

Iulia Vântur a devenit o persoană extrem de apreciată în ţara iubitului său. Întrebată în cadrul emisiunii Sinteza Zilei cât de greu i-a fost să se acomodeze, frumoasa blondină a mărturisit că la început i-a fost foarte greu, însă nu regretă nicio secundă alegerea făcută.

„Oricât de greu ar fi şi oricât de jos de ajungi, din punct de vedere emoțional, nu faci decât să găsești putere pentru a te ridica şi mai sus. Am învățat că sunt puternică acolo, am învățat că mai am pe mine și asta este cea mai bună lecție, este lecția vieții mele.

Am învățat că mă am pe mine. Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și, știu că voi fi bine indiferent de situație.

Da, au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Dar mi-am dorit să ajung acolo. A fost o alegere pe care am făcut-o cu bună știință.

Mi-am urmat intuiția şi sufletul și chiar dacă, la un moment dat, devine foarte greu, cumva ajungi într-o destinație care era menită ție, o destinație de care tu aveai nevoie, o călătorie de care tu aveai nevoie.

Călătoria asta pe care am făcut-o în India cu siguranță aveam nevoie de ea. Din punct de vedere emoțional, simt că am crescut foarte mult. Chiar și profesional, am experimentat atât de mult, am descoperit atât de mult chiar și prin experiențele astea profesionale, dar mai ales prin cele personale și așa cum spuneam: avându-te doar pe tine, înveți atât de multe despre tine, despre viață, despre oamenii din jur și înveți, de fapt, cum să îţi manageriezi viața, de fapt.

Eu știam că pot, dar pentru părinții mei, una la mână pentru că sunt singurul copil, sunt fată și sunt într-o țară străină, la ei grijă e și mai mare”, a spus Iulia Vântur la Antena 3. 

Iulia Vântur, despre secretul succesului său în India

Fosta prezentatoare TV a mărturisit faptul că nici ea nu se aştepta ca lucrurile să îi meargă atât de bine. Totodată, blondina a mărturisit că nu a avut niciun plan legat de cariera sa acolo, iar după părerea sa tot succesul i se datorează lui Dumnezeu care a avut întotdeauna grijă de ea.

„Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gașca de prieteni şi m-au rugat să cânt o piesă în română. Am ales colindul ” La Betleeem colo în jos”, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinților mei de Crăciun. Le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1”, a spus Iulia Vântur.

 

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 12 May. 2021, 11:27 Vedete
Pe aceeași temă