Cum s-a lăsat cucerită Andreea Antonescu de actualul ei iubit. Totul a plecat de la un barter!

Publicat: 18 nov. 2021, 11:11 Autor: Maria Apostol Vedete

Noi detalii inedite ies la iveală despre relația Andreei Antonescu. Se pare că artista și noul ei iubit s-au cunoscut în circumstanțe despre care nu ar fi vrut să se afle. 

Andreea Antonescu nu a divorțat încă de Traian Spak, însă acest ”detaliu” nu pare s-o încurce în relația actuală. Recent, ea a fost prinsă „în fapt” cu un renumit afacerist din industria HORECA.

Potrivit unor surse din anturajul noului cuplu, bărbatul se pare că a încercat de ceva timp, destul de îndelungat, să o cucerească pe cântăreață. Iar modul în care ar fi încercat să o „combine” pe Andreea Antonescu pare unul extrem de original.

De aproximativ doi ani, afaceristul, ar fi „parafat” un barter cu fetele de la André. Mai exact, Andreea Antonescu și Andreea Bălan puteau merge oricând doreau în locațiile deținute de renumitul afacerist să se delecteze pe îndelete cu preparate culinare sofisticate și nu numai. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

De ce vrea Andreea Antonescu să divorțeze

După o relație de 14 ani, Andreea Antonescu și Traian Spak au decis să divorțeze, chiar dacă nu s-au grăbit să semneze actele. Cântăreața a recunoscut că la mijloc au fost mai multe motive care i-au condus spre această decizie.

Nu știu dacă aș mai repeta sau nu anumite lucruri. Pentru că, încă o dată, dacă am ajuns la această idee a divorțului cu Traian, a fost strict din cauza faptului că eram conștientă că voi avea foarte multe proiecte în România, și voi rămâne aici o lungă perioadă de timp. Iar el, pe de altă parte, având business-ul în America, nu putea să vină atât de des. Iar atunci decizia noastră a fost una matură. Nu a fost din cauza problemelor dintre noi, a reacțiilor sau a geloziilor. Nu, din punctul ăsta de vedere ne-am câștigat reciproc încrederea. A fost o decizie matură.

Ne-am gândit că, decât să stăm să ne sunăm pe FaceTime, să intrăm la bănuieli unul față de celălalt, lucru care nu se întâmplase în relația noastră până atunci, de 14 ani, ni s-a părut mult mai ok să luăm această decizie. Nu pot spune că au fost certuri, scandaluri, discuții contradictorii pentru a face acest pas”, a declarat Andreea pentru CIAO.RO.

Publicat: 18 nov. 2021, 11:11 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă