Cum s-a camuflat un celebru actor, la cumpăraturi: „Dacă cineva îşi face poze cu mine, nu mai e cale de scăpare”

Publicat: 29 Jun. 2020, 10:49 Vedete

Interpretul lui Vlad Pop din serialul “Vlad” și-a surprins recent fanii cu ultima sa apariție. Actorul a ieșit din casă ”deghizat” pentru a nu fi recunoscut de fani.

Adrian Nartea a făcut dezvăluiri neașteptate pe rețelele de socializare. Bărbatul a mers la cumpărături cu mască de protecție, ochelari de soare și o șapcă pentru a trece neobservat.

„Nu prea merg la shopping! Sunt multe panouri cu mine prin magazine şi sunt recunoscut de fani. De aceea, când merg în mall, mă camuflez, îmi pun şapcă, glugă pe cap și ochelari. Că dacă începe cineva să-şi facă fotografii cu mine, nu mai e cale de scăpare. Dar când sunt recunoscut, o fac cu plăcere”, a spus Adrian Nartea pentru click.ro

Adrian Nartea, de la SRI la televiziune

Până să-și dea seama că actoria este meseria care i se potrivește cel mai bine, Adrian Nartea a încercat mai multe joburi. După ce a terminat liceul, acesta își dorea cu orice preț să lucreze în SRI. Tatăl său a fost angajat al Armatei, iar tânărul Adrian a prins drag de această meserie. Astfel, a dat examen la Academia Națională de Informații, pentru a-și îndeplini visul de a ajunge în SRI. În paralel însă, s-a înscris și la Facultatea de Educație Fizică și Sport, din Brașov.

Dacă la aceasta din urmă a intrat pe locurile cu bursă, la SRI a fost nevoit să-și încerce de două ori norocul. Nu a fost să fie. Prima dată a picat examenul la engleză, iar a doua oară la testul de întrebări din toate domeniile. A continuat cu Facultatea de Educație Fizică și Sport, dar în paralel s-a înscris și la Socio-Psiho Pedagogie. Gândul său era îndreptat tot către ideea de a deveni cadru militar. A rezistat doi ani cu ambele facultăți, dar după aceea a renunțat.

Pasionat de mic de sport, Adrian Nartea a început să practice modellingul, mai întâi în Brașov și după aceea în București. A participat la prezentări de modă pentru Catinca Roman, Dana Săvuică și Cătălin Botezatu. Aceasta a fost rampa de lansare către televiziune și mai apoi către actorie. Debutul ca prezentator de emisiune l-a avut la Euforia TV.

Publicat: 29 Jun. 2020, 10:49 Vedete
Pe aceeași temă