Cum reușește Ana Baniciu să-și mențină bombat fundulețul ”vedetă”, fără să facă sport! ”Mă reglez din …”

Publicat: 27 oct. 2021, 21:48 Autor: Dora Bazavan Vedete

Apreciată pentru talentul ei artistic, nimeni nu poate trece însă cu vederea corpul perfect al Anei Baniciu. Ea ne-a mărturisit ce rutină urmează pentru a-și menține formele tonifiate. De asemenea, Ana a vorbit în premieră despre planurile ei în lumea afacerilor!

Reporter: Ana, cum a fost perioada asta pentru tine? Cum te-ai menținut în formă?

În perioada asta de pandemie a fost mai greuț cu menținerea în formă. Ne reglăm din alimentație, din voie bună, din stat în casă. Pentru că la sală nu am mai fost de ceva vreme. Am mai fost, dar din cauza pandemiei… stau și în zona de Nord unde a fost foarte ciudată chestia asta. S-au și închis sălile constant și atunci am decis să fac singură sport acasă. Sau vara se întâmplă des să ies la plimbări în parc, cu bicicleta.

Cum stai la capitolul mâncare?

Nu m-am abținut niciodată la capitolul asta. Mănânc ce îmi place, ăsta e atuul meu. Nu mănânc deloc mult, pentru că nu îmi cere organismul. Nu pot să mănânc, chiar prietenii mei și apropiații îmi spun că mănânc foarte puțin. Îmi place mâncarea de înnebunesc, gătesc foarte mult, am și semne de la gătit în ultima perioadă, că m-am și ars. (n.r. rade)

Ce îți place să gătești?

Orice gătesc! Orice mâncare și mai ales mâncărurile pe care le gătea mama mea. Și anume mâncarea românească, ciorbe și mâncare gătită. Mi se pare că sunt cele mai bune, și așa am crescut cu mâncarea asta și m-am obișnuit cu ea.

Ana Baniciu intră în afaceri

Cum e relația ta cu iubitul? Cum sunteți voi?

Este cea mai frumoasă relație a mea. Suntem în primul rând prieteni, ne înțelegem extraordinar de bine și ne dorim să evoluăm împreună, din toate punctele de vedere.

Cum stai toamna asta cu proiectele, în situația actuală?

Există proiecte, chiar mari, în derulare  și nu neapărat proiecte muzicale. Există și un proiect muzical, voi lansa două piese, cu clip cu tot în perioada ce vine. Dar pe lângă asta veți auzi și de partea de afaceri a Anei Baniciu. În curând, sper eu!

În ce domeniu vrei să te lansezi în afaceri?

Nu o să-ți spun asta, dar o să aflați! O să fie un business pe care îl dezvolt alături de niște oameni foarte tari și mă bucur foarte mult că dezvolt și latura asta!

Ana Baniciu: ”Eu și tata avem o relație extraordinară”

Ce relație ai tu cu tatăl tău?

Ce să zic, tata este plecat și în momentul ăsta din țară! De când sunt eu mică el e mai mereu plecat. Dar avem o relație extraordinară. Acum el are o relație extraordinară și cu partenerul meu, ne întâlnim cât de des putem, merg la el la Corbeanca, facem grătar, voie bună.

Au existat și momente de tensiune între voi? V-ați certat la un moment dat?

Nu, eu cu tata nu m-am certat niciodată. Chiar povesteam  că el, cred că de două ori a ridicat tonul la mine de când eram mică. Dar oricum nu a fost un tată cu care să mă cert vreodată. A avut încredere în mine și mai ales în maică-mea care s-a ocupat cap coadă de tot!

 

 

Publicat: 27 oct. 2021, 21:48 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×