Cum poți vedea serialul The Witcher online subtitrat

Publicat: 15 ian. 2020, 17:40 Autor: alina.serea Life
Cum poți vedea serialul The Witcher online subtitrat

The Witcher, unul dintre cele mai vizionate seriale ale momentului, este foarte apreciat de românii care își doresc să vadă seriale online subtitrate și nu numai.

The Witcher online subtitrat poate fi urmărit și în România de către cei care dețin orice fel de abonament Netflix sau chiar și de cei care au un cont de Netflix gratuit, de probă, pe o perioadă determinată.

The Witcher online subtitrat. Cum poți vedea serialul

Cele opt episoade din sezonul 1 sunt deja disponibile pe Netflix, încă din 20 decembrie 2019. În plus, pentru împătimiți mai există și o serie de jocuri video cu același nume, care a prins extrem de bine la public.

The Witcher. Despre ce este vorba în serial

Bazat pe best-sellerul fantasy cu același nume, The Witcher este o poveste despre destin și familie. Geralt din Rivia, un vânător de monștri singuratic, se luptă pentru a-și găsi locul într-o lume în care oamenii se dovedesc uneori a fi mai răi decât fiarele.

Acesta întâlnește o vrăjitoare puternică și o tânără prințesă cu un secret periculos și, împreună cu cele două, trebuie să învețe să treacă prin lumea schimbătoare a Continentului.

Serialul are trei plotline-uri principale, cu câte un personaj reprezentativ pentru fiecare. Unul dintre acestea este Geralt din Rivia, un witcher. Un witcher este un vânător de monștri, angajat de oricine are suficienți bani să-l plătească pentru a duce sarcina la bun sfârșit. }n rolul lui Geralt este Henry Cavill, cunoscut, în primul rând, pentru interpretarea lui Superman din Man of Steel. Un alt personaj principal este prințesa din Cintra, pe nume Cirilla (Ciri), rol interpretat de Freya Allan. Al treilea personaj principal este Yennefer, interpretat de Anya Chalotra. Serialul creat de Lauren Schmidt Hissrich este unul complex. Ai câte puțin din toate: fantasy, horror, dramă, lupte cu săbii, personaje puternice, dar și ceva nuditate.

Citește și: Seriale bune. Cele mai bune seriale pe care trebuie să le vezi

The Witcher. Cine sunt actorii principali

 • Henry Cavill că Geralt de Rivia, un vanător de monștri cu puteri magice, cunoscut ca un „witcher”
 • Anya Chalotra că Yennefer of Vengerberg, o vrăjitoare și membră a Frătiei de Vrăjitori
 • Freya Allan ca Cirilla / Ciri, prințesa de Cintra, care posedă puteri magice
 • Joey Adens ca Jaskier, un poet călător
 • MyAnna Buring ca Tissaia de Vries, rector de Aretuza, o academie de educare a vrăjitoarelor
 • Royce Pierreson ca Istredd, un vrăjitor care s-a împrietenit cu Yennefer
 • Eamon Farren drept Cahir, un ofițer militar nilfgaardian
 • Mimi Ndiweni ca Fringilla Vigo, o vrăjitoare care s-a antrenat alături de Yennefer
 • Wilson Radjou-Pujalte ca Dâra, un băiat elf refugiat
 • Anna Shaffer ca Triss Merigold, o vrăjitoare care servește că mag în Regatul Temeria
 • Mahesh Jadu ca Vilgefortz, un vrăjitor

Cel de-al doilea sezon „The Witcher”  a fost anunțat chiar înainte de lansarea celui dintâi. Streamerul a reînnoit serialul dramatic cu Henry Cavill, care se bazează pe seria de cărți cu același nume al autorului polonez Andrzej Sapkowski. Cel mai recent roman, „Sezonul furtunilor”, a fost publicat în 2013. Seria a fost, de asemenea, adaptată într-o populară franciză de jocuri video, precum și cărți de benzi desenate și jocuri pe masă.

Citește și: Top 10 filme psihologice pe care trebuie să le vezi

Publicat: 15 ian. 2020, 17:40 Autor: alina.serea Life
Pe aceeași temă