Cum poţi scăpa de grăsimea de pe abdomen în doar 36 de ore. La ce alimente trebuie să renunţi

Publicat: 11 nov. 2023, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Retete & Diete
Cum poţi scăpa de grăsimea de pe abdomen în doar 36 de ore. La ce alimente trebuie să renunţi

O celebră nutriţionistă din SUA a dezvăluit cum poţi scăpa de grăsimea de pe abdomen într-un timp record. Dr. Mindy Pelz susţine că „metodă de post de 36 de ore” este foarte eficientă dacă îţi doreşti să slăbeşti. Expertul în nutriție și medicină funcțională a vorbit în cadrul unui podcast despre beneficiile acestei diete. 

Cu siguranţă foarte multe doamne și domnișoare sunt în căutarea unei diete rapide şi eficiente care să le ajute în lupta cu kilogramele în plus.

Scăpă de grăsimea de pe abdomen în doar 36 de ore

Metodă de post de 36 de ore

În cadrul unui pocast, un medic a dezvăluit o „metodă de post de 36 de ore” care te poate ajuta să scapi de grăsimea de pe abdomen.

Doctorul a explicat că dieta este una foarte intensă, dar care dă rezultate într-un timp scurt. Cum funcționează? Ei bine, timp de 36 de ore trebuie să postești. După această perioadă, poţi mânca douăsprezece ore fără restricții.

În continuare expertul a oferit mai multe detalii despre studiu și a explicat că, după post, în principal, oamenii au pierdut grăsimea de pe abdomen.

„Deci această metodă este probabil preferata mea pentru acei oameni care doresc să slăbească. Cercetările au arătat că un post de 36 de ore a început să elimine pierderea în greutate și a început cu greutatea în jurul abdomenului”, a spus Dr. Mindy.

La ce alimente trebuie să renunţi dacă vrei să scapi de burtă într-o săptămână

Pentru a nu stoca grăsimile seara, pe fese şi abdomen, trebuie să elimini din meniul tău alimentele nesănătoase. De asemenea, în procesul de slăbire, somnul are un rol foarte important. Potrivit expertului, lipsa somnului îngraşă.

Meniul ideal de seară este compus dintr-o porţie mică de legume verzi, cu ulei de măsline şi 90 g de carne slabă sau peşte. Ca desert, un iaurt naural sau brânză de vaci. Limitează sarea care creşte apetitul şi favorizează retenția de apă.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 11 nov. 2023, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Retete & Diete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă