Cum opresti oamenii sa nu te mai calce in picioare. Sfaturile astea sunt aur pentru tine!

Publicat: 21 Aug. 2018, 19:27 Life

Consideri ca cei de langa tine, inclusiv familia, te calca in picioare?

Atunci ai nimerit materialul care iti va insenina ziua. Si te va invata cum opresti oamenii sa nu te mai calce in picioare. Sfaturile astea sunt aur pentru tine! Trebuie sa tii cont de ele zi de zi pentru a iti cladi o personalitate mai puternica. START!

Apreciază-te mai mult

Este cel mai important pas pe care îl vei face, căci vei învăța să nu mai confunzi răbdarea cu subestimarea. Iubește-te suficient pentru a putea respinge la timp ceva sau pe cineva care nu e demn de timpul, energia și atenția ta.

Nu te mai compara cu alții

Comparația duce la diminuarea stimei de sine. Este asemeni unei boli și te face să te simți anormal!

Descoperă-ți dorințele

După ce valori îți conduci viața? Fii specific în dorințele tale! Ignoranța nu te va ajuta să faci diferența între ce e bine și ce e rău, pentru tine.

Învață să spui “nu”

Dacă pur și simplu nu îi poți răspunde cuiva cu un „da” atunci când îți cere ajutorul, învață să spui „nu”, este dreptul tău să alegi! Când cineva îți provoacă incomodități, doar spune “nu”, iar după aceea chiar îți vei mulțumi pentru asta.

Niciodată să nu fi de acord cu mai puțin decât meriți

Chiar nu contează cine încearcă să îți submineze valorile, pur și simplu nu fi de acord. Meriți să fii respectat și fericit. Nu lăsa frica și teama să te domine!

Nu îți mai fă griji legate de ce gândesc oamenii despre tine

Oamenii vorbesc oricum, iar tu nu ai nevoie de aprobarea cuiva pentru a fi tu însuți. Chiar nu contează dacă altora nu le place punctul tău de vedere. Nu le permite să-ți schimbe obiectivele, nevoile și dorințele.

Sursa: secretele.com

Publicat: 21 Aug. 2018, 19:27 Life
Pe aceeași temă