Ce ne așteaptă de Crăciun și de Revelion. Nu a mai fost așa o iarnă de 20 de ani!

Publicat: 15 Nov. 2019, 11:37 News 3
Ce ne așteaptă de Crăciun și de Revelion. Nu a mai fost așa o iarnă de 20 de ani!

Suntem la mijlocul lunii noimebrie și deja ne facem planuri pentru sărbătorile de iarnă!

Pentru că iarna este imprevizibilă, prognoza meteo este extrem de importantă în planurile pe care ni le facem pentru această perioadă plină de magie și de emoție. Prima lună de iarnă va avea temperaturi relativ ridicate: media valorilor termice la București va fi de 5-7 grade C, iar minimele vor coborî până la -6 grade C.

Potrivit prognozei meteo accwheater.com, primele ninsori vor cădea în jur de 5-6 decembrie 2019, când temperaturile se vor încadra între 3 grade C, și -2 grade C și 2 grade la amiază respectiv -4 grade C pe timpul nopții.

Cei care vor face Crăciunul și Revelionul în București vor avea parte de o vreme caldă. De Crăciun, 25, 26 decembrie 2019, temperaturile vor atinge 5 grade la amiază și un grad pe timpul nopții, respectiv 6 grade pe timpul zilei și 1 grad pe timpul nopții. Nu sunt anunțate ninsori.

La munte, de Crăciun, temperaturile vor temperaturile vor mai scădea doar cu un grad, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. La Brașov nu sunt anunțate ninsori.

De Revelion, temperaturile mai scad ușor, dar nu foarte mult. Vom avea 2-3 grade la amiază și -3 grade, -2 grade pe timpul nopții. De asemenea, la București nu sunt anunțate ninsori. La munte, de Revelion vom avea 2 grade C la amiază și -4 pe timpul nopții.

Publicat: 15 Nov. 2019, 11:37 News 3
Pe aceeași temă