Câștigătoarea de la Masterchef a aflat că este înșelată de iubit! ”Lumea din ziua de azi nu mai știe să fie fidelă”

Publicat: 15 nov. 2019, 10:44 Autor: Maria Apostol News 3

Alina Gologan, vloggerița care a pus mâna pe premiul cel mare de la Masterchef, de 50.000 de euro, și-a pus sufletul pe tavă și a povestit cât de mult a suferit când a aflat că este înșelată. 

Alina Gologan a plecat acasă cu 50.000 de euro, după ce a încântat juriul Masterchef cu talentul ei gastronomic.

“Mă simt extraordinar, nu mă aşteptam, mi s-au înmuiat genunchii, am picat în genunchi, am izbucnit în plâns, emoţiile au fost foarte mari, cursa a fost foarte strânsă, Cezar este un adversar de temut. Oficial, sunt cea mai bogată persoană din familia mea.”

Cât despre bani, Alina ştie ce are de făcut: le va face cadouri prietenilor şi familiei, iar restul îi va investi chibzuit.

Vloggerița trece poate prin cea mai bună perioadă a vieții ei, însă lucrurile nu au fost mereu roz. Acum este într-o relație care o face extrem de fericită, însă în urmă cu circa un an ea a suferit o mare dezamăgire după ce a aflat că a fost înșelată de iubitul de la acea vreme.

Mi se pare că se întâmplă ceva foarte, foarte dubios. Parcă lumea din ziua de astăzi nu mai știe să fie fidelă. Am zis-o! Și eu am pățit chestia sta, văd că și alte fete pățesc chestia asta. știu că și băieții sunt înșelați, dar în general fetele sunt alea care suferă foarte tare pe tema asta. Și așa vreau să vă încurajez și să vă spun că… dacă sunteți într-o relație toxică sau într-o relație în care nu sunteți respectată, sau nu sunteți iubită, sau nu primiți atenție, ar trebui să faceți ceva în privința asta. Nu mai stați să suferiți, nu mai stați să investiți sentimente, timp și bani în relații care duc nicăieri. Afli din diferite surse că te-a înșelat, nu mai stați cu persoana respetivă. Știu că este greu”, a povestit Alina Gologan în fața abonaților ei de pe YouTube.

Publicat: 15 nov. 2019, 10:44 Autor: Maria Apostol News 3
Pe aceeași temă