Cum își menține Adela Popescu silueta de invidiat: ”Dacă țin diete, mă întristez”

Publicat: 13 Jul. 2020, 09:55 Vedete

Adela Popescu se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Frumoasa blondină este împlinită din toate punctele de vedere, are o carieră de succes și o familie de invidiat. Pe lângă toate acestea, Adela a știut întotdeauna să își păstreze o viață echilibrată și să nu facă excese.

Adela Popescu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. A trecut prin două sarcini și susține că de mică era foarte mâncăcioasă, însă cu toate acestea prezentatoarea TV arată impecabil.

”Eram atât de mâncăcioasă, că niciodată nu lăsam nimic în farfurie. Am copilărit la ţară şi alimentele erau curate, naturale. Plantele erau îngrijite de părinţii mei, brânza şi ouăle din sat etc. Aşa că nu aveam nevoie de alte reguli şi restricţii alimentare”, a declarat ea pentru click.ro.

Cu toate că s-a mai confruntat cu câteva kilograme în plus de-a lungul anilor, artista a reușit să le dea repede jos. Totodată, recunoaște că nu este adepta dietelor pentru că restricțiile o… întristează.

”Am mai încercat să țin diete de-a lungul anilor, dar nu mi se potrivesc. Eu merg pe sfatul primit de la prieteni – care au zis că atunci când țin diete, mă întristez! Iar atuul meu cel mai mare este voioșia, așa că nu aș vrea să-l pierd”, a adăugat Adela.

Familia prezentatoarei TV se mărește?

Adela Popescu și soțul ei s-ar gândi chiar și la a face al treilea copil în viitor. În anul 2016, Adela Popescu l-a născut pe Alexandru, iar în decembrie 2018, familia s-a mai mărit cu încă un membru! Atunci a venit pe lume Andrei. Dar oare ce spune despre cel de-al treilea copil?

„Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat”, a spus vedeta.

Publicat: 13 Jul. 2020, 09:55 Vedete
Pe aceeași temă