Cum i s-a schimbat viața lui Liviu Teodorescu de când a devenit tată. La ce a renunţat artistul pentru familie

Publicat: 24 mai 2024, 14:09 Autor: Lazar Nicholas Vedete

Liviu Teodorescu a devenit tată în 2023. Partenera lui a născut o fetiţă perfect sănătoasă, iar de atunci viaţa celor doi s-a schimbat complet.  Artistul și soția lui își dedică majoritatea timpului creșterii fetiței lor, iar concurentul de la „Te cunosc de undeva” a povestit în cadrul unui interviu recent cum se împarte între familie şi carieră.

Liviu Teodorescu se bucură nu numai de un succes răsunător în carieră, ci totodată şi în viaţa personală. Are o familie împlinită alături de partenera sa, Iulia.

“E foarte inteligentă și foarte prezentă pentru vârsta ei”

Deşi rolul de tată a venit la pachet cu multe provocări, artistul mărturiseşte că în prezent se simte cu adevărat fericit!

„Dacă e trează (n.r. – fiica lui) repet cu ea, acasă. Cu ea… cu ea prin jur acolo, pentru că mi se pare esențial să vadă și mai târziu să-și aleagă ea ce își dorește să facă, dar măcar să aibă opțiunea asta. Să vadă puterea exemplului. E foarte inteligentă și foarte prezentă pentru vârsta ei. (…) Chiar ieri am stat cu fetița cât a fost ea la sală. Încercăm să ne împărțim așa, avem și o bonă care ne ajută parțial așa. Da, încerc să petrec cât mai mult timp cu ea, mi se pare elementar. Pentru ce fac toate eforturile astea, dacă nu pentru a petrece timp cu ea și pentru a crește și eu alături de ea”, a povestit Liviu Teodorescu, pentru Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Motivul pentru care Liviu Teodorescu nu mai participă la competiții

Liviu Teodorescu explică motivele pentru care ar refuza să participe la o competiție de lungă durată, cum ar fi Asia Express sau Power Couple.

„Momentan fetița e atât de mică, încât nu luăm în calcul momentan treaba asta, cred că încă un an de acum nu luăm în calcul să mai participăm sau să particip la un proiect de televiziune întins pe o durată îndelungată, pentru că asta mică este dependentă în primul rând de mama ei. De exemplu, la un proiect cum ar fi Asia Express sau Power Couple, dacă ar fi să particip alături de Iulia, nu am putea să lipsim. O perioadă vom fi nevoiți să stăm pe acasă, în zona casei”, a adăugat artistul.

 

 

Sursa foto: social media

Publicat: 24 mai 2024, 14:09 Autor: Lazar Nicholas Vedete
Pe aceeași temă
×