Cum i-a câștigat încrederea lui Alin Oprea, noua iubită, Medana. Îi scrie poezii cu câte 30 de strofe!

Publicat: 31 mart. 2021, 09:24 Autor: Dora Bazavan Vedete

Artistul este acum înconjurat de foarte multă iubire și trăiește într-o poezie completă. Nu doar la propriu ci și la figurat, pentru că în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, Exclusiv VIP, Alin Oprea a făcut mărturisiri în premieră. Iubita lui, Medana îi scrie poezii, iar cea mai recentă are chiar 30 de strofe!

Alin Oprea este fericit și a renăscut de când iubește din nou! Visa la o astfel de relație și îi este recunoscător noii sale iubite pentru faptul că i-a fost alături când i-a fost greu și l-a ajutat să treacă mai ușor peste asta. Artistul e de părere că a pornit cu dreptul în noua lui relație și în noua lui viață!

„Încă de când eram mic, mi-am dat seama că sunt, poate dincolo de aparențe, un om bun și iertător, chiar dacă nu am cerut nimănui ajutorul, nici prietenilor nici familiei și absolut nimeni din presă, am încercat să o duc singur…

Am pornit cu dreptul pentru că am descoperit în Medana un om cu aceleași valori comune cu ale mele, principii comune, cu gusturi comune, cu vise comune, și suntem crescuți în aceeași zonă că eu până la urmă, primii doi ani de facultate i-am făcut în Cluj, și liceul și doi ani de facultate, și apoi m-am mutat la București. Suntem de pe aceleași meleaguri și am fost crescuți cumva cam de aceeași mama. Ne înțelegem foarte-foarte bine.

Medana e o femeie care  îmi aduce foarte multă liniște, care mă înconjoară cu iubire, cu tandrețe, cu înțelegere, lucruri pe care, chiar dacă nu s-au observat de-a lungul timpului, nu le-am prea avut, din păcate, aproape de mine…Încercăm să trăim fiecare zi ca și cum ar fi o sărbătoare, ca și cum avem de celebrat câte ceva și într-adevăr  avem de celebrat, pentru că însăși viață este un cadou de la Dumnezeu. Apoi, dacă reușești să îți găsești perechea ideală este un alt cadou extraordinar de la Dumnezeu și sănătatea, de asemeni, e un cadou extraordinar. Și atunci de ce nu am trăi fiecare zi ca o sărbătoare! Legat de acordarea încrederii…atunci când ai lângă tine un om, cum a fost Medana în această perioadă, în poate cele mai dificile și mai dureroase momente din viața mea, lucrul ăsta ne-a legat foarte mult.

Evident că i-am dat toată încrederea atunci când a fost lângă mine când nu mai aveam un leu, din ce să mănânc, poate că nu mai aveam unde să locuiesc în acea perioadă, poate că oamenii cărora le-am dedicat toată viața și pentru care am muncit zeci de ani, zi și noapte, și pentru care m-am pus întotdeauna pe ultimul loc, m-au trădat și m-au dezamăgit. Ea a fost lângă mine! Până la urmă ne cunoșteam de destul de puțin timp. Acest om și-a dedicat practic viața  și toată această perioadă, de când suntem împreună și până acum, în totalitate mie.

Nu are cum să nu îți câștige încrederea un astfel de om! Plus că este un om foarte sincer și lucrul ă  sta se simte ușor! Mai ales acum după ce ochelarii mei de căluț au căzut! Văd altfel lumea și oamenii!”, a povestit Alin Oprea în emisiunea lui Cristi Brancu.

Cum vede cântărețul pe viitor relația cu iubita sa, Medana? Nimic mai simplu! Este încrezător și visător!

„…Dumnezeu e mare și sunt convins că măcar acum, în a doua parte a vieții, după 50 de ani, să am parte de ceea ce mi-am dorit toată viața! De iubire, de tandrețe, de liniște, de încredere!

(…)Sigur că noi trăim o relație foarte serioasă și avem în același timp o relație foarte matură și atunci nu ne grăbim să facem astfel de pași. Orice astfel de pas vine cu responsabilități enorme, vine cu lipsa timpului liber. Noi ne dorim deocamdată o viață pentru noi, ne dorim să trăim aceste frumoase momente pe care le avem și să începem să construim, cu siguranță. Dacă Dumnezeu va vrea ca noi să facem niște pași în această direcție, noi suntem deschiși, nu spunem nu”, a mai completat artistul. De alfel, Alin Oprea este un răsfățat, căci Medana, iubita lui, și-a descoperit lângă el pasiunea pentru scris, așa că îi scrie mereu poezii.

“Medana, din momentul în care m-a cunoscut și-a dezvoltat sau i-a apărut un nou talent pe care nu-l avea până acum, și anume, scrie versuri, scrie  poezie foarte frumos și 99,9% din poezii îmi sunt dedicate mie, ceea ce mă face să mă simt extraordinar și, în același timp, măgulit. Poate unul din cele mai frumoase cadouri  pe care mi l-a făcut până cum au fost aceste poezii pe care mereu mi le dedică și le scrie și se scoală noaptea și mai scrie o strofă. Nu mai sunt omul care să privesc gesturile în bani sau în lucruri materiale… O poezie este un lucru material pentru că o scrii pe foaie, dar ceea ce scrie în poezia aia și sentimentele transmise, cu siguranță că reprezintă enorm mai mult decât o cerneală pusă pe o foaie. Ea scrie la Luceafărul! Ultima poezie pe care a scris-o sau cea mai recentă are peste 30 de strofe, e greu să țin minte ceva de acolo! (…) La 20 de ani nu a fost așa pentru mine! Acum e așa! De mult îmi doresc lucrul ăsta și am visat la el dar am crezut că  nu există sau există doar pentru unii! Însă Dumnezeu întotdeauna are câteva  surprize puse de-oparte pentru noi și la momentul potrivit știe să ți le dăruiască. Ea pare o dragoste adolescentină, amândoi suntem foarte fericiți, zâmbind în fiecare poză, poate chiar părem mai tineri decât suntem de multe ori, acum trăim acest moment, amândoi! Noi suntem doi oameni maturi și Medana, care arată foarte-foarte tânără,  nu este așa de tânăra pe cât pare, nu e mai tânăra decât fosta, doar câțiva ani fac diferența. De când sunt cu ea mi se pare că am întinerit și eu! Simt și eu lucrul ăsta și mi-l spun și apropiații mei! Cred că iubirea adevărată te face să întinerești…îți vindecă rănile trecutului și te face într-un fel să renaști. Practic, noi suntem doi adulți dar între noi avem un comportament de copii, de cele mai multe ori! Uneori ne e și rușine să ne alintăm cu lumea de față că părem prea  puerili însă atunci când rămânem doar  noi doi suntem exact ca doi copilași. Aceeași puritate, aceeași inocență…exact ca atunci când ești copil și nu ai nimic de ascuns, de reproșat. Ești vesel tot timpul și reușești să fii înțelegător și tolerant unul cu celălat! Practic, această relație a însemnat pentru mine o renaștere, o renaștere a tot ceea ce însemn eu, fizic, mental și spiritual! Pentru că și în zona asta ea are niște veleități, este destul de evoluată și din punct de evedere spiritual a făcut și Psihologia, deci vine dintr-un domeniu din care aș putea spune că m-a ajutat foarte mult în vindecarea mea!”, a ținut să mai precizeze Alin Oprea.

 

 

 

 

Publicat: 31 mart. 2021, 09:24 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă