Cum gestionează Theo Rose certurile în relaţia cu Anghel Damian: „Este greu să-i faci față”

Publicat: 04 apr. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună de mai bine de un an. Cei doi au multe planuri de viitor împreună, urmează nunta, dar se gândesc deja şi la al doilea copil. În cadrul unui interviu recent, artista a dezvăluit cum gestionează momentele tensionate din cuplu. Iată ce a declarat.

Theo Rose a mărturisit în podcastul lui Mihai Morar că situaţia nu este întotdeauna roz în relaţia cu Anghel Damian. Între aceştia mai apar uneori momente în care nu se înţeleg, răbufnesc, însă pentru artistă aceste discuţii sunt constructive.

Ce spune artista despre certurile cu Anghel Damian

„Se mai întâmplă. Ne mai înfuriem și noi. Este foarte special când se întâmplă așa, pentru că suntem foarte asemănători. Avem aceleași mijloace prin care lucrăm. Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră. Dacă îi dau să-l doară, o simt la fel când o întoarce. N-am pățit niciodată, așa să se întâmple lucrurile în oglindă, așa cum se întâmplă acum. Dar asta ne și ajută foarte mult. Ne ajută să ne descoperim. Ne amuzăm tot timpul. De fiecare dată când ne certăm ne dăm seama cât de mult semănăm.

Nu este o ceartă cu înjurături și jigniri. Anghel se ceartă doar intelectual și asta pe mine mă doare foarte tare. Este greu să-i faci față când te cerți cu el. Este un teren pe care eu abia acum încep să-l stăpânesc.

Dar și eu încerc să fac același lucru, dar mereu când o face el pentru mine arată altfel. Pare că este mult mai mult ce face el”, a spus Theo Rose în podcastul lui Mihai Morar.

Theo Rose:Ce să explici, dragostea? Sau m-am îndrăgostit? Nu ai ce să explici”

Anghel Damian și Theo Rose au fost afectați atunci când în spaţiul public s-a aflat că formează un cuplu. La momentul respectiv nu au ştiut cum să gestioneze valul de comentarii şi păreri ale oamenilor, însă amândoi au luptat pentru relaţie.

„Emoțional nu a fost ușor. Pe de altă parte, când știi foarte limpede că ăsta e locul unde vrei să fii, ești în stare să renunți la anumite părți ale existenței tale care nu acceptă această transformare a ta.

Ești în stare să modifici alte părți ale existenței tale care ar tebui să se pună în acord cu această nouă formulă existențială și evident că sunt foarte multe lucruri concrete și practice și de interacțiuni umane care adaugă acestui proces. Că dintr-odată ești cu cineva care e din cu totul altă lume. Și eu am fost privit un intrus probabil, în lumea ei, și ea a fost privită ca o intrusă în lumea mea, dar în situațiile astea nu ai ce să faci. Nu ai cum să schimbi nici părerea lumii, nici raportarea lor, oricât ai încerca să explici. Ești într-o poziție defensivă în care n-ar trebui să fii.

Ce să explici, dragostea? Sau m-am îndrăgostit? Nu ai ce să explici, e o chestiune de sine stătătoare și e suficient de puternică cât să reziste unor șocuri exterioare. Ce poți să faci e să-ți vezi de viață înainte”, susține Anghel Damian.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 04 apr. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×