Cum fac ardelencele amor! Ce spun specialiștii despre partidele încinse cu partenerul

Publicat: 23 ian. 2020, 10:50 Autor: Andreea Voicu Life

Vă vine să credeți sau nu, dar specialiștii au vorbit despre partidele de amor din Ardeal!

V-ați întrebat vreodată cum fac ardelencele amor? Ei bine, evident, există un răspuns așteptat de foarte multe persoane. Ardelencele, așa cum scrie și pe revistateo.ro, nu își doresc niciodată aventuri trecătoare, ci relații de lungă durată care sunt pline de pasiune.

În momentul în care întrețin relații intime cu persoana iubită, ardelencele vor să dețină controlul în pat! Făcând o comparație între moldovence și dobrogence, femeile din Ardel ar avea mai multă încredere în sine. De asemenea, ardelencele pot fi apropiate de oltence la categoria ”amor în pat”, căci și ele sunt îndrăznețe.

Cum fac amor africanii. Practica te lasa pur și simplu fără cuvinte!

Cele mai ciudate ritualuri sexuale din Africa:

1. Pentru a preveni sexul înainte de mariaj, membrii mai multor triburi din estul Africii, cos labiile tinerelor şi lasă doar o deschizătură mică pentru ca acestea să poată urina şi elimina sângele în perioada menstruaţiei.

2. Într-unele dintre comunităţile nepaleze există obiceiul ca fraţii să se căsătorească cu aceeaşi soţie, în acest fel nefiind nevoiţi să îşi împartă pământul. Soţia trebuie să aibă însă un program bine gândit şi să petreacă timp cu fiecare dintre fraţi pentru a evita eventualele răbufniri de gelozie.

3. În Ghana, un trib cere văduvelor să îşi cureţe spiritul prin petrecerea unei nopţi cu un străin.

4. În Africa de Sud există o societate poligamă care consideră tabu întreţinerea relaţiilor sexuale în timpul zilei. Membrii acesteia evită, totodată, să facă sex în timpul furtunilor, sau după ce au avut un coşmar.

5. O practică religioasă bizară a apărut în India, Babilon, Africa şi Grecia încă din secolul 5 Î.Hr. Unele femei se dedicau zeilor şi zeiţelor fertilităţii. Acestea întreţineau relaţii sexuale cu preoţii sau cu cei care veneau să se închine la aceste zeităţi. Totul se întâmpla chiar în temple, conform descopera.ro.

Publicat: 23 ian. 2020, 10:50 Autor: Andreea Voicu Life
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă