Cum arată Shakira la 43 de ani. Fanii vedetei au rămas fără cuvinte

Publicat: 07 Dec. 2020, 15:10 Vedete

În urmă cu câteva zile, Shakira și Black Eyed Peas au lansat o nouă melodie, Girl Like Me, al cărei videoclip face senzație.

În numai de 3 zile, videoclipul a fost vizionat de peste 21 milioane de ori. Piesa a ajuns în trending într-un timp record. Pe lângă ritmurile antrenante ale melodiei, un aspect despre care s-a vorbit de când a fost lansat videoclipul fiind silueta de invidiat a Shakirei.

Îmbrăcată într-o ținută de inspirație disco, din anii ’80, cântăreața de 43 de ani a impresionat cu mișcările incendiare și fizicul perfect tonifiat. Fanii nu au putut trece peste acest lucru, o mare parte dintre comentarii făcând referire la felul în care arată artista, care este mamă a doi copii.

”Pentru cei care nu știu, Shakira a venit în studioul meu în 2008, am lucrat la această piesă de atunci. Sunt fericit că aceată melodie a fost lansată. Am făcut mai multe versiuni, până am găsit-o pe cea perfectă”, a scris will.i.am pe Youtube.

 

Ce meniu are Shakira

Meniul Shakirei este foarte simplu, dar sățios. Dimineața, artista consumă ouă sau avocado cu ulei de măsline. De asemenea, mănâncă și roșii și sare de mare, un smoothie cu fructe de pădure, proteine vegetale, verdeață sau pulbere din grâu verde.

La prânz, artista mănâncă pește și legume și salată asortată. Iar la cină, Shakira mănâncă pește și legume. Între mese, ea servește o supă de anghinare, praz și vinete, cu morcov și ghimbir.

 

Sursa foto: Shakira Facebook 

Publicat: 07 Dec. 2020, 15:10 Vedete
Pe aceeași temă