Cum arată mormântul fostului soț al Ancăi Serea, la 10 ani de când s-a stins din viață! Vedeta tv a rămas văduvă la 30 de ani!

Publicat: 30 Apr. 2020, 21:21 Vedete

Cum arată mormântul fostului soț al Ancăi Serea, la 10 ani de când s-a stins! Vedeta tv a rămas văduvă la o vârstă fragedă, după ce jumătatea ei s-a stins din viață, el fiind răpus de o boală necruțătoare.

Puțină lume știe că Anca Serea are o poveste de viață extraordinară. Deși o vedem zilnic pe site-urile de socializare zâmbind, în spatele zâmbetului de pe chipul ei, se ascunde o mare suferință. Îndrăgita vedetă a trăit o dramă de neimaginat în urmă cu câțiva ani când și-a pierdut soțul. Anca Serea a rămas văduvă la doar 30 de ani, când omul de afaceri Filip Poplingher, soțul ei, s-a stins din viață, fiind răpus de o boală nemiloasă: leucemie. El a lăsat în urma lui multă tristețe în sufletele apropiaților, iar vedeta a fost distrusă de durere o bună perioadă, deși în fața celor doi copii pe care îi are cu Filip… a fost nevoită să zâmbească.

Filip Poplingher, bărbatul cu care Anca Serea are 2 copii – pe Sarah și David, a murit la doar 36 de ani, în 2010, și a fost înmormântat la Cimitirul Cernica.

Fostul soț al Ancăi Serea s-a stins la doar 36 de ani

Desigur, soarele a răsărit pe strada Ancăi Serea, câțiva ani mai târziu, când l-a cunoscut pe Adi Sînă, artistul de la Akcent, cu care și-a făcut o familie frumoasă. Vedeta tv are 6 copii, 2 din relația cu Filip Poplingher și 4 din cea cu Adi Sînă.

Chiar dacă are acum familia mult dorită, Anca Serea și cei doi copii, Sarah și David, nu uită să ajungă mereu la mormântul lui Filip. Oamenii de la Cimitirul Cernica sustin că nu doar vedeta și copiii merg la mormântul fostului afacerist, ci și mama Ancăi Serea. “Mama ei curăță mormântul, plantează flori, aprinde lumânări, are grijă să arate impecabil”, ne spuneau, în urmă cu câteva săptămâni, angajații din cimitir.

Ei bine, de când întreaga Românie se află în izolare, nimeni din familia Ancăi Serea nu a mai putut ajunge la mormântul lui Filip să-i aprindă lumânări sau să-i ducă flori. În această perioadă, cei care îngrijesc mormintele din Cimitirul Cernica sunt oamenii din mănăstire, asta până când familiile celor aflați acolo vor putea ieși din case.

Anca Serea: „E clar ca eu și copiii suntem marcați

 “Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Era un om perfect sănătos. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. 9 luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva… A fost un om foarte muncitor, înzestrat cu o inteligență deosebită, a studiat în afara țării, cât și aici. Facem pomeni, așa cum face toată lumea când se împarte pentru cei plecați dintre noi si de sarbătorile mari, mergem la biserică si ii pastrăm vie memoria. Copiii mei merg frecvent la cimitir, iar mama are grijă personal de mormântul lui. Și ea l-a iubit. Nu aveai cum să nu iubești un om ca Filip”, declara Serea în urmă cu câțiva ani.

“Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar ca eu și copiii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, a mai spus Anca Serea într-o emisiune TV.

Publicat: 30 Apr. 2020, 21:21 Vedete
Pe aceeași temă